Çanakkale'de Kariyer Günleri - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de Kariyer Günleri

Çanakkale\'de Kariyer Günleri

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yönetici Topluluğu ve İŞKUR işbirliği ile 'Kariyer günleri' düzenlendi.

02.05.2013 17:19

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yönetici Topluluğu ve İŞKUR işbirliği ile 'Kariyer günleri' düzenlendi.

İki gün süren, yaklaşık 600 öğrencinin katıldığı etkinlik süresince katılımcılar konferans, eğitim ve söyleşilerle dopdolu bir hafta sonu geçirdi. Etkinliğin ilk gününde, Yasemin Sungur Gelişim Enstitüsü Öğrenci ve Kariyer Koçu Zeliha Dağhan, kişinin kariyer hazırlığında kendilerini keşfetmeleri, yeteneklerinin farkına varmaları konularında öğrencilere farklı bir bakış açısı sundu.Devamında Secretcv.com Eğitim Danışmanı Erim Hışımlı,"Yolculuk Nire Hemşerim?" başlıklı sunumuyla öğrencilerle buluştu.

Yandex Ürün Yöneticisi Erhan Erdoğan, şirket kültürü ve internet pazarı hakkında merak edilenleri öğrencilerle paylaştı. LCW Çalışma İlişkileri ve Performans Bölüm Müdürü Engin Acemoğlu ise şirket yöneticilerinin kariyer öykülerini öğrencilerle paylaştı. Etkinliğin son bölümünde Rock ve Metal müziğin temsilcilerinden Hayko Cepkin, öğrencilerle söyleşide buluştu.

Etkinliğin ikinci günde ise MUDO İnsan Kaynakları Müdürü Neslihan Özyapar öğrencilere MUDO'nun örgüt ve yönetim yapısı ile işe alım süreci hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Ardından İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Ali Çalışkan ve KOSGEB Çanakkale Hizmet Merkezi Müdürü Erdoğan Yüksel,

ÇOMÜ öğretim üyesi Yrd. Doç. Umut Eroğlu moderatörlüğünde"İstihdam Teşvikleri ve Girişimcilik" konulu panelde, istihdam teşvikleri, girişimci destekleri ve proje çağrıları hakkında önemli bilgiler sundular.

(GD)

02.05.2013 17: 09: 33

TSI

NNNN - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de Kariyer Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement