Caretta Caretta İş Başında - Son Dakika
Yerel

Caretta Caretta İş Başında

Caretta Caretta İş Başında

Akdeniz Oyunları'nın ev sahibi kenti Mersin, oyunlar yaklaştıkça daha da farklı etkinliklerle olimpiyatlara izleyici çekmeye çalışıyor.

31.05.2013 09:53  Güncelleme: 10:04

Mersin XVII. Akdeniz Oyunları ev sahibi kenti Mersin, oyunlar yaklaştıkça daha da farklı etkinliklerle olimpiyatlara izleyici çekmeye çalışıyor. Halkın yoğun olarak tercih ettiği noktalarda tanıtım standı kuran Akdeniz Oyunları'nın Adana'daki en önemli durağı ise Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi oldu.

Akdeniz Oyunları maskotu Caretta, alışveriş merkezi ziyaretçilerini sevimli haliyle eğlendirirken, oyunları tanıtıcı broşürler ve hediyeler de dağıtıyor. 4 branşı Adana'da yapılacak olan Akdeniz Oyunları'nın Adana Sorumlusu Vedat Kahyalar, tanıtıma destek veren alışveriş merkezi yetkililerine teşekkür etti.

Kahyalar, oyunların 20-30 Haziran 2013 tarihlerinde Mersin'in ev sahipliğinde gerçekleştirileceğini ancak, hentbol, kano-kayak, kürek ve binicilik müsabakalarının Adana'da yapılacağını hatırlatarak, "Oyunlar kapsamında 24 ülkeden 6 bine yakın sporcuyu ve 200 binden fazla seyirciyi Mersin ve Adana'da ağırlayacağız" dedi.

Vedat Kahyalar, tanıtım çalışmalarının oyunlar tamamlanıncaya kadar aralıksız süreceğini belirterek, "Olimpiyatlardan sonra dünyanın en büyük multi disipliner organizasyonu olan Akdeniz Oyunları, başta Mersin ve Adana olmak üzere ülkemiz için çok önemli bir dönüm noktası olacak. Kentimiz, büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmadaki başarısını XVII. Akdeniz Oyunları'nda da gösterecektir" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Caretta Caretta İş Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement