Çaycuma'da Giyim, El Nakışı ve Tel Kırma Sergi Açılışına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Çaycuma'da Giyim, El Nakışı ve Tel Kırma Sergi Açılışına Yoğun İlgi

Çaycuma\'da Giyim, El Nakışı ve Tel Kırma Sergi Açılışına Yoğun İlgi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen giyim, el nakışı ve tel kırma sergisine vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi.

06.06.2013 13:55

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen giyim, el nakışı ve tel kırma sergisine vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi.

Çaycuma Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen giyim, el nakışı ve tel kırma Barbaros ortaokulu spor salonunda yapılan sergi açılışına, Çaycuma kaymakamı Hasan Yaman Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Garnizon Komutanı Üsteğmen Ercan Balçık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, Halk Eğitim Müdürü Necmi Güneş, Zonguldak İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Zülfikar Uçar ve Şakir Arslan, Öğreticiler ve vatandaşlar katıldı. Sergi açılışına vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdi. Halk Eğitim Müdürü Necmi Güneş," Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılında İlçe Merkezinde açmış olduğumuz kadınlara yönelik el sanatları sergimizin açılışını bugün yapmak için bulunmaktayız. Sergimize gelen herkese çok teşekkür ediyoruz. Kadınlarımıza imkan verildiğinde, onlara fırsat tanındığında, nasıl işlerin yapabileceklerini ve ne güzel eserlerin ortaya çıkarabileceklerini hepimiz göreceğiz. Eğitimin ana esas temel olduğunu biliyoruz. Kadın ve erkek demeden herkes için eğitimin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ama pozitif ayrımcılık yapmak gerekirse kadınlar için eğitimin daha da önemli olduğunu düşünüyoruz. ve bu uygulamalara daha çok önem veriyoruz. Çünkü toplumun temeli aile ise ailenin temeli de kadındır. Bu önermenin sonucu olarak toplumun temeli kadındır. Kadınlar iyi yetiştirildiği zaman nesillerimiz de iyi yetiştirilecektir. Netice itibari ile medeni toplum olma yoluyla daha hızlı koşacağız ve daha çabuk sonuçlar alacağız" dedi. Konuşmaların ardından serginin açılışı yapılarak sergi gezildi. Ardından da sergiye Katılanlara ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma'da Giyim, El Nakışı ve Tel Kırma Sergi Açılışına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement