Ceylanpınar'da Voleybol Turnuvasının Galibi TİGEM Oldu - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar'da Voleybol Turnuvasının Galibi TİGEM Oldu

Ceylanpınar\'da Voleybol Turnuvasının Galibi TİGEM Oldu

Ceylanpınar Kaymakamlığı AR-GE birimince organize edilen ve altı takımın katıldığı 5 gün süren voleybol turnuvası sona erdi.

03.04.2014 14:27

Ceylanpınar Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; beş gün boyunca yoğun katılım ve ilgi ile izlenen turnuvaya Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü, TİGEM, Ceylanpınar Çok Amaçlı Toplum Merkezi, Aile Destek Merkezi ve Kadın Kültür Merkezi bayan voleybol takımları katıldı.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği turnuva da birinciliği TİGEM, ikinciliği ilçe milli eğitim ve üçüncülüğü ilçe emniyet müdürlüğü alırken Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, ödül töreninde yaptığı konuşmada başta AR-GE sorumlusu eşi Emine Sarı olmak üzere turnuvaya katılan ve izlemeye gelen tüm hanımlara teşekkür ettiğini, hanımlara yönelik bu tip turnuvaların devamı yönünde hanımlardan yoğun talep olduğunu ve bu tip faaliyetlerin devam ettirileceğini söyledi. Dereceye giren girmeyen tüm hanımları kutladığını dile getiren Kaymakam Sarı, görev alan hakemlere ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünden yetkili çalışanlara emeklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ceylanpınar'da Voleybol Turnuvasının Galibi TİGEM Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement