CHP Adıyaman Halkını Mitinge Davet Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Adıyaman Halkını Mitinge Davet Etti

CHP Adıyaman Halkını Mitinge Davet Etti

CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, 21 Mart tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı mitinge Adıyaman halkını davet etti.

19.03.2014 17:45

CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, 21 Mart tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağı mitinge Adıyaman halkını davet etti.

CHP İl Başkanı Bilal Doğan beraberinde Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ile birlikte parti binasında basın açıklaması yaptı.

21 Mart Cuma günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun saat 16.00'da Emniyet Müdürlüğü yanında miting yapacağını ve tüm Adıyaman halkını mitinge davet eden CHP İl Başkanı Bilal Doğan, Adıyaman'ın bu sene 21 Martta iki bayramı birlikte kutlayacağını ifade etti.

Bilal Doğan açıklamasında, "Hem Nevruz bayramını, hem de Genel Başkanımızın gelişi ile Adıyaman'da, halkın iktidarını kurulacağı Zeynal Bakır'ın belediye başkanlığının müjdeleyicisi olacak mitingi kutlayacağız. Biz tüm halkımızı, bu coşkuya, heyecana ortak olmaya davet ediyoruz. Adıyaman son dönemlerde belki de son 20 yılda bu kadar heyecanlı coşkulu bir seçim süreci yaşamamıştı. Yüreği Adıyaman için çarpan herkesi mitingimize coşkumuza, heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz" dedi.

Mitinglerdeki kalabalığı değerlendiren Doğan, "Mitingdeki coşku, heyecan, kalabalığın çeşitliliği önemlidir. Gelen kalabalığın toplama bir kalabalık mı, köylerden, ilçelerden daha da önemlisi başka illerden gelip gelmediğine bakmak lazım. Devlet memurlarının zorla getirilip getirilmediğine bakıyorlar. Gelen kalabalığın, kitlenin özüne esas bakmak gerekiyor. Biz herhangi bir taşıma, herhangi bir toplama işi yapmıyoruz. Genel merkez tarafından da, hiçbir mitingimize ekstra bir ödenek ya da ücret gönderilmiyor. Mitingimize gelmek isteyen vatandaşlarımız kendi imkanlarıyla gelecekler. Yüreği Adıyaman için atan herkesi orada olacağına biz inanıyoruz. Devlet gücü bizde olmadığı için biz onu kullanamıyoruz. Kullanmakta istemiyoruz zaten. Siyaset gönül işidir, belediyecilik gönül işidir, sevda işidir. Yüreğini Adıyaman için ortaya koymuş Zeynal Bakır var. ve yüreği Adıyaman için atan çok kıymetli hemşerilerimiz var. Biz Adıyaman'da belediye başkanlığını kazanacağımıza inanıyoruz. Bütün vatandaşlarımızı bu duygu ve düşüncelerle mitingimize davet ediyoruz" diye konuştu.

CHP'den AK Parti'ye 2 bin kişinin katıldığı yönünde ulusal medyada çıkan haberleri yalanlayan Doğan, "Heyecandan korkudan ne yapacaklarını şaşırmışlar. Yerel medyaya güçleri yetmeyince ulusal medyayı kullanmaya başlıyorlar. Biliyorsunuz 15 gün evvel yaklaşık olarak bizim partiden 2009'da aday adayı olan belediye başkanlığı için bir arkadaşımız, katılım yapmıştı. Katılım yapılırken de '2 bin kişiyle katılım yaptı' diye bir haber geçtiler. Bu arkadaşımız 2 bin kişi ile geçtiyse gelsin partiden istifa eden 10 kişi göstersinler. 2 bin değil 10 kişi göstersin bizde 'helal olsun' diyelim. Parti ile ilgili hiç ilgisi olmayan insanları bir araya getirip CHP'den katılım var deniliyor. Bahse geçen arkadaşımız daha önceden istifa etmiş kişidir. Bu tür haberler bilinçli olarak servis ediliyorum. Bu korkunun artık ecele faydası yok. Atalarımızın dediği gibi; "Ne yaparsanız yapın Abbas yolcudur" artık. Sizin bu memlekete yaptıklarınız, sizin karşılığını sandıkta imza şeklinde alacaksınız. Memlekete hizmet getirmediniz, hizmet etmediniz ve bu millette sandıkta size cevap verecek. Milletimizle beraber 30 Martta bu oyunları bozacağız ve Allahın izni ile Zeynal Bakır'ı Adıyaman Belediye Başkanı yapacağız" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adıyaman Halkını Mitinge Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement