CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Akay: "Bir Kez Yapacağız, Doğru Yapacağız" - Son Dakika
Yerel

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Akay: "Bir Kez Yapacağız, Doğru Yapacağız"

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Akay: "Bir Kez Yapacağız, Doğru Yapacağız"

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, 30 Mart seçimleri kapsamında Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu.

30.01.2014 09:34

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, 30 Mart seçimleri kapsamında Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu.

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay ve beraberindeki CHP heyeti, Vezirköprülüler Dernek Başkanı Dursun Yıldız ve dernek yönetimi tarafından karşılandı. Büyükşehir yapılanması ile birlikte Tekirdağ ve Çerkezköy'ün yapısının değiştiğini belirten Akay, "Çerkezköy, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bütçesinden alabileceği en yüksek payı almalı ki önümüzdeki 5 yıla damga vurabilsin. Son 5 yıldaki eksiklikleri gördük. Hizmetlerin faydalı olanlarını yapanlara teşekkür ediyoruz. Fakat deremizin durumu ortada. Ayrıca kültürel anlamda da yapılması gerekenler var. Çerkezköy'ün daha güvenli bir kent olmasını, halkımızın rahat yaşamasını istiyoruz. Kavgasız, daha rahat ve renkli bir şehre dönüşmemiz lazım. Bu da ancak büyükşehir bütçesinden maksimum payı almakla mümkün olabilir" dedi.

Konuşmasının devamında Çerkezköy'ün artık sosyal belediyeciliğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Vahap Akay, ilçede yardıma muhtaç insanların olduğuna dikkat çekti. Akay, "Kimi evinde yemek dahi pişiremiyor. Onların ihtiyaçlarını gidermek de belediyenin görevidir. Aşevini hizmete geçireceğiz. Akşam belli bir saatten sonra insanlarımız evlerine kapanıyor. İnsanlarımızın evlerine kapanmasını istemiyoruz. Sanayi kenti olan Çerkezköy'ün artık modern bir kent olduğunu göstermek için kabuğunu kırmasını istiyoruz. Bu da oluşturulacak yeni yaşam ve sosyal alanlarla mümkün olacaktır" diye konuştu.

"KIZACAK KİŞİ SİYASET YAPMASIN "

Seçim çalışmaları çerçevesinde seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri 15 Şubat'tan sonra açıklayacağını kaydeden Vahap Akay, "İlçem için önemli projelerim var. Alt ve üst yapı çalışmaları artık büyükşehir belediyesi tarafından yapılacak. Kızılpınar ile Bağlık Mahallesi'nin durumu da içler acısıdır. Önümüzdeki dönem acilen bu noktalara müdahale edilmesi gerekmektedir. Herkes Çerkezköy adına mücadele ediyor. Yakında buraya projelerimizle de geleceğiz. Eleştirilerinize de açığız. Bizim sizlere kızma gibi bir lüksümüz yok. Kızacak kişi siyaset yapmasın. Biz bunları göze aldık ve yola çıktık. Bizim için önemli olan halkımızın mutluluğu ve refahıdır" ifadelerini kullandı.

Halktan kopma gibi bir niyetinin olmadığını söyleyen Vahap Akay, "En az birkaç dönem başkanlık yapmak istiyorum. Bugün vatandaş rahat bir şekilde belediyeye giremiyor. Biz şeffaf bir belediyeciliği hayata geçireceğiz. Herkes görecek. Belediye kaynaklarını doğru kullanacağız. Söküp söküp yapmayacağız. İyi analiz yaparak doğru zamanda bir kez yapacağız ve doğru yapacağız" açıklamalarında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Akay: 'Bir Kez Yapacağız, Doğru Yapacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement