CHP'li Pekşen İmza Gününe Katıldı - Son Dakika
Yerel

CHP'li Pekşen İmza Gününe Katıldı

CHP\'li Pekşen İmza Gününe Katıldı

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, Uzunsokak’ta gazeteci Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu’nun yazdığı “Darbe Yazıları” adlı kitabın imza gününe katılarak imzalanan kitapları halka dağıttı.

17.10.2015 15:24

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, Uzunsokak'ta gazeteci Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu'nun yazdığı "Darbe Yazıları" adlı kitabın imza gününe katılarak imzalanan kitapları halka dağıttı.

CHP Trabzon Milletvekili avukat Haluk Pekşen, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim öncesinde yine farklı bir seçim çalışmasına imza attı. Pekşen, partisinin il örgütünün Ortahisar ilçesinin en kalabalık caddesi Uzunsokak'ta açtığı stantta Gazeteci-Yazar Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu'nun Kıyı Yayınları'ndan çıkan "Darbe Yazıları" adlı son kitabının imza gününe katıldı. Kitabın yazarı Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu ile birlikte binin üzerinde kitaba imza atan Pekşen, TBMM'nin çalışmamasına rağmen 4 aylık milletvekilliği döneminde Trabzon adına yaptığı çalışmaları da tanıtım videosu ile vatandaşlara anlattı.

Yeşil Yol, Karadeniz Bölgesi'ndeki yayla evleri ve orman arazileri gibi bölgenin önemli sorunları haline gelen sorunlarına dikkat çeken Pekşen, Trabzon için hazırladığı projeleri de anlattığı etkinlikte vatandaşlardan büyük ilgi gördü. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Pekşen İmza Gününe Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement