CHP Mersin İl Başkanlığı Yönetimindeki İstifalar - Son Dakika
Yerel

CHP Mersin İl Başkanlığı Yönetimindeki İstifalar

CHP Mersin İl Başkanlığı Yönetimindeki İstifalar

İstifaların ardından düşen il yönetiminin yerine MYK'nın atadığı geçici kurul, göreve başladı.

27.10.2014 15:13  Güncelleme: 15:34

CHP Mersin İl Başkanlığı'nda 13 yönetim kurulunun istifasının ardından Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından atanan geçici kurul, göreve başladı.

İl Başkanlığı önünde düzenlenen törende, Abdullah Özyiğit başkanlığındaki geçici kurul, eski başkan Faruk Mehmet Akar'dan görevi devraldı.

Özyiğit, MYK tarafından atanan geçici kurulun, partiyi il kongresine kadar taşıyacağını belirterek, "CHP, üyeleri, örgütleri ve delegasyonuyla süreci başarıyla tamamlayabilecek olgunluktadır. Başkanlığımdaki il geçici kurulu, siyasi birikimi ve deneyimiyle taraflara eşit uzaklıkta durabilecek ehil bir kadrodan oluşmakta" diye konuştu.

Mersin'de gelinen durumun, yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu ifade eden Özyiğit, "CHP, adaylarını ön seçimle belirleyecek olan tek partidir. Hiçbir ön yargımız yok. Partimizden her ne sebeple olursa olsun uzaklaşan herkesi kucaklamak istiyoruz" dedi.

Akar da geçici kurulda görev alacak yöneticilere başarı dileyerek, görevi devrettiği Özyiğit'e çiçek verdi.

Devir teslim törenine, CHP Mersin milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

CHP Mersin İl Başkanlığı'nda 13 yönetici, noter kanalıyla istifalarını sunmuş, aynı gün mevcut yönetimin yarısından fazlası istifa ettiği için Faruk Mehmet Akar başkanlığındaki yönetim düşmüştü. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Mersin İl Başkanlığı Yönetimindeki İstifalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement