CHP'nin Bayındır Adayı Totuk Ayağını İncitti - Son Dakika
Yerel

CHP'nin Bayındır Adayı Totuk Ayağını İncitti

CHP\'nin Bayındır Adayı Totuk Ayağını İncitti

CHP'nin Bayındır Belediye Başkan adayı emekli vali yardımcısı Ardahan Totuk, ayağını incitti.

09.01.2014 16:06

CHP'nin Bayındır Belediye Başkan adayı emekli vali yardımcısı Ardahan Totuk, ayağını incitti. Doktorların en az 15 gün istirahat verdiği Totuk, İzmir'deki evinde dinlenmeye çekildi.

Bilindiği gibi, İzmir Vali Yardımcılığı'ndan Çorum'a tayin edilen Totuk, bu göreve gitmeyerek emekliliğini istemiş, ardından da CHP'den memleketi Bayındır için belediye başkan adayı olarak ilan edilmişti. Bayındır'da seçim çalışmalarına start veren Totuk'a adeta nazar değdi. İlçedeki seçim turları sırasında kaza geçirip düşen Totuk, dizinden sakatlandı.

Başından geçen olayı anlatan Ardahan Totuk, "Yürürken ayağım bir tel'e takıldı ve düştüm. Bu sırada dizimden büyük bir acı hissettim. Beni hemen doktora götürdüler. Doktorumun verdiği bilgiye göre dizimin lifleri atmış. Bu nedenle tedaviye başladım. Ayağım alçıya alındı ve iki hafta istirahat etmem gerektiği ifade edildi. Şanssızlık. Bu nedenle iyileşene kadar seçim çalışmalarıma ara vermek zorundayım. Geçecek inşallah ve biz yine Bayındır'lı hemşehrilerimizle buluşacağız. Beni rahatsızlığım konusunda arayıp geçmiş olsun dileklerini iletenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'nin Bayındır Adayı Totuk Ayağını İncitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement