CHP Urla Aday Adayı Burak Oğuz'dan, Espirili Vaat - Son Dakika
Yerel

CHP Urla Aday Adayı Burak Oğuz'dan, Espirili Vaat

CHP Urla Aday Adayı Burak Oğuz\'dan, Espirili Vaat

CHP'nin Urla Belediye Başkan aday adayı Mali Müşavir Burak Oğuz, doğup büyüdüğü yer olan Urla'da ayak basmadık yer bırakmıyor.

21.10.2013 15:54

CHP'nin Urla Belediye Başkan aday adayı Mali Müşavir Burak Oğuz, doğup büyüdüğü yer olan Urla'da ayak basmadık yer bırakmıyor. Balıklıova'da hemşehrileriyle buluşan Oğuz, "Başkan olursam kimse kapımı çalmayacak" diye konuşunca, herkes şaşkınlığını gizleyemedi. Sözlerini tamamlayan genç başkan aday adayı, "Çünkü başkanlık makamının kapısını söktüreceğim. Kapım herkese açık olacak" diyerek Urlalıların yüreğine su serpti.

Dokuz günlük bayram tatili dolayısıyla Urla'ya adeta kamp kuran Burak Oğuz, Balıklıova'da Muhtar Tayyar Yıldırım'ı ziyaret etti, sıkıntılarının ve isteklerini dinledi. Burak Oğuz'u yakından tanıdıklarını, beyefendi kişiliği ve bilgi becerisiyle çok iyi işler başaracağına inandıklarını kaydeden Balıklıova Muhtarı Tayyar Yıldırım, "Siyaset zor iş. Ama ben Burak oğlumun bunların üstesinden geleceğine inanıyorum. Çünkü kendisi genç ve dinamik. Artık siyaseti genç ve akıllı insanların yapması gerekiyor. Yıllardır siyaset yapanları görüyoruz. Değişim şart. Bu değişimin, eğer partisi kendisini aday ilan ederse Burak Oğuz tarafından Urla'da gerçekleştirileceğine inananlardanım. Arkadaşlarımın da böyle düşündüğüne eminim" dedi.

Yakından tanıdığı Balıklıovalılar ve Muhtar Tayyar Yıldırım'ı çok sevdiğini ve değer verdiğini kaydeden CHP Urla Belediye Başkan aday adayı Burak Oğuz ise, "Bana güvenenleri kesinlikle mahçup etmeyeceğime inanmalısınız. Urla'nın çocuğuyum. Memleketimi çok seviyorum ve hizmet etmek için elimi taşın altına koyuyorum. Allah utandırmasın. Partim bana teveccüh gösterir de seçilirsem, hemşehrilerimin arasında olmaya söz veriyorum. Ayrıca kimse benim kapımı çalmayacak. Çünkü, başkanlık makamımın bir kapısı olmayacak. İsteyen hemşerim, makamımda olduğum süre içersinde beni ziyaret edebilecek. Buna sizlerin huzurunda söz veriyorum" diye konuştu.

Balıklıova'da esnafları da ziyaret eden Oğuz, sıkıntılarını dinledi, sohbet etti. Burak Oğuz, başkan seçildiği takdirde, esnaf kesimiyle yakından ilgileneceğini, zira birçoğunu yakından tanıdığını kaydetti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Urla Aday Adayı Burak Oğuz'dan, Espirili Vaat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement