Cide Türk Eğitim-Sen Olağan Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Cide Türk Eğitim-Sen Olağan Kongresi Yapıldı

Cide Türk Eğitim-Sen Olağan Kongresi Yapıldı

Kongrede tek aday olan Karaca, yeniden başkanlığa seçildi.
Cide Halk Eğitim Merkezi Citom'da düzenlenen Türk Eğitim-Sen Cide Şubesi 5.Olağan Kongresi'nde tek aday olan Murat Karaca, yeniden başkanlığa seçildi.
Türk Eğitim- Sen Cide...

01.12.2013 12:29

Kongrede tek aday olan Karaca, yeniden başkanlığa seçildi.

Cide Halk Eğitim Merkezi Citom'da düzenlenen Türk Eğitim-Sen Cide Şubesi 5. Olağan Kongresi'nde tek aday olan Murat Karaca, yeniden başkanlığa seçildi.

Türk Eğitim- Sen Cide Şubesinden yapılan açıklamada, "Kamu-Sen'e bağlı, Eğitim Öğretim iş kolunda faaliyet gösteren Türk Eğitim-Sen 5.olağan genel kurulu sonrası, Cide ilçe temsilciliği seçimini yaparak yönetim kurulunu belirlemiş, halen görevi yürütmekte olan Murat Karaca,3.dönem'dir devam eden ilçe temsilciliği görevine tekrar seçilmiştir. Yönetim kurulu ise, teşkilatlanma sekreterliğine, Galip Taha Boztepe, mali sekreterliğe Vedat Fidan, üye olarak ise, Oğuz Türkmen, ile birlikte Önder Yiğit seçilmiştir" denildi.

Ayrıca Başkan Karaca yaptığı açıklamasında, Dava bilinciyle ve sorumluluk duygusuyla görev aldıklarını, katılan tüm üyelere, katılımları için teşekkür ettiğini belirterek, tüm eğitim - öğretim çalışmalarında başarılar dilediğini kaydetti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cide Türk Eğitim-Sen Olağan Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement