Çifteler'e Yüksekokul Kazandırılması - Son Dakika
Yerel

Çifteler'e Yüksekokul Kazandırılması

Çifteler\'e Yüksekokul Kazandırılması

Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği'nin öncülüğünde yürütülmüş olan Çifteler ilçesine yüksekokul kazandırılması çalışmalarında mutlu sona gelindi.

31.10.2013 12:33

Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği'nin öncülüğünde yürütülmüş olan Çifteler ilçesine yüksekokul kazandırılması çalışmalarında mutlu sona gelindi. Osmangazi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, iki bölümünü Çifteler'deki kampüste eğitim-öğretime açtı.

3 yıl süren çalışmalar neticesinde ilçelerine yüksekokul kazandırdıklarını ifade eden Çifteler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Vedat Çeliker, öğrencilerin sorunları ile daha yakından ilgilenmek, öğrencileri okul ve Çifteler hakkında bilgilendirmek ve daha sağlıklı bir başlangıç sağlayabilmeleri amacıyla yüksekokul içine 'İrtibat Bürosu' açtıklarını kaydetti.

İlçelerine gelen öğrencilere misafirperverliklerini göstermeleri gerektiğini anlatam Çeliker, "Nasıl ki bizim çocuklarımız yüksek öğrenim görmek amacıyla ülkemizin başka köşelerine gidiyorlarsa, onların oralarda nasıl muamale görmelerini istiyorsak, biz de ilçemize gelen misafirlerimize aynı ilgi ve yardımı göstermemiz gerekiyor. Bu her şeyden önce türk misafirperverliğin gereğidir. Kazanımları elde etmekten daha önemli olan şey, ona sahip çıkmak, sürekliliğini sağlamaktır. Yüksekokulun Çifteler'e kazandırılması önemli bir gelişmedir. Bu gelişme Çifteler'in bundan sonraki yapacağı atıIımlara da örnek olacaktır" dedi.

Yeni eğitim-öğretimine başlayan yüksekokula, 58 öğrencinin kayıt yaptırdığı bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çifteler'e Yüksekokul Kazandırılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement