Cihanbeyli'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Cihanbeyli\'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90.yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

29.10.2013 13:42

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan törene Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Garnizon Komutanı Ömer Kaptan, askeri ve mülki erkan ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kaymakam Ahmet Gencer, günün anlam ve önemini dair yaptığı konuşmasında, "Cumhuriyetimizin 90. yıldönümünü kutlamanın coşkusuyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele Kahramanlarının aziz hatırasını bir kere daha yad ediyor, bu toprakları bize vatan yapan kahramanları ve bugünde ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için hayatını seve seve veren aziz şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha saygıyla ve Rahmetle anıyorum. Bu duygular içerisinde hepinizin bayramını kutluyor nice Cumhuriyet Bayramlarına birlik, beraberlik ve esenlikle ulaşmak dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

Öğrencilerin şiir okumasından sonra halk oyunları ekibi gösterilerini icra etti. Program resmigeçit töreniyle sona erdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement