Çimse İş Sendikası'ndan Ücretsiz İngilizce Kursu Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Çimse İş Sendikası'ndan Ücretsiz İngilizce Kursu Hizmeti

Çimse İş Sendikası\'ndan Ücretsiz İngilizce Kursu Hizmeti

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Çimse İş Sendikası, üyelerinin çocuklarına yönelik ücretsiz olarak İngilizce kurslarına başladı.
Sendikanın konferans salonunda düzenlenen kurslar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Çimse İş Sendikasının...

09.11.2013 14:54

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Çimse İş Sendikası, üyelerinin çocuklarına yönelik ücretsiz olarak İngilizce kurslarına başladı.

Sendikanın konferans salonunda düzenlenen kurslar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Çimse İş Sendikasının işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Cumartesi günleri gün boyu sürecek kurslarda 120 öğrenciye eğitim verilecek.

Kursların ilk gününde yapılan açılış programında konuşan Çimse İş Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Hasan Emer, ülkenin kalkınmasındaki en önemli varlığın eğitim olduğunu söyledi. Bu nedenle de üyelerine yönelik olarak böyle bir kurs çalışması yaptıklarını belirten Emer, yaptığı konuşmada, "Çimse İş Sendikası büyük bir ailedir. Büyük umutlarla çatımız altında toplanan insanlara güvenilir olduğumuzu kanıtlamak zorundayız. Yatırımın en değerli ve kutsal olanı insana yapılan yatırımdır. İnsan bir milletin, bir ülkenin değeri ölçülmeyecek kadar büyük ve önemli bir sermayesidir. İnsana yatırım, ona bilgiyi sunacak kanalların çokluğu ile olur. Böyle olduğu takdirde insan sahip olduğu bilgiyi ülkesinin ve işyerlerinin çıkarları için yaşadığı bulunduğu toplumla paylaşılır. İnsana yapılan yatırım, fırsat eşitliğini dikkate alacak şekilde anlamını bulursa insan bugüne doğru şekilde değerlendirir ve geleceğe umutla bakar. İnsana yapılan yatırım umut demektir. Mutlu ve güçlü gelecek demektir. Gelecek çocuklarımızsa, onların eğitimine katkı sağlamak bizlere mutluluk verir. Ülkenin kalkınmasının en önemli varlığı eğitimdir. Eğitime yapılan katkıların sınırı olmamalıdır. Bu anlayışla başlatmış olduğumuz İngilizce kursumuzda 120 öğrencimiz kurs almaya başlamaktadır. Bu kursta katkısı bulunan Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı beye, sendikamıza ve temsilcilerimize ve değerli hocamıza teşekkür ediyorum. Kursumuzun çalışanlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çimse İş Sendikası'ndan Ücretsiz İngilizce Kursu Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement