Cizre Eski Belediye Başkanı Kamil Atak, Coşkun'un Taziyesine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Cizre Eski Belediye Başkanı Kamil Atak, Coşkun'un Taziyesine Katıldı

Cizre Eski Belediye Başkanı Kamil Atak, Coşkun\'un Taziyesine Katıldı

Cizre Eski Belediye Başkanı ve Tayan aşireti lideri Kamil Atak, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden korucu Mehmet Sait Coşkun'un taziyesine katıldı.

14.03.2013 17:38

Cizre Eski Belediye Başkanı ve Tayan aşireti lideri Kamil Atak, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden korucu Mehmet Sait Coşkun'un taziyesine katıldı.

Cizre'de 12 Mart 2013 günü uğradığı silahlı saldırı sonucu ölen korucu Mehmet Sait Coşkun'un cenaze törenine katılan Cizre Belediye Başkanı Kamil Atak, Coşkun için Nur Mahallesi'nde kurulan taziye yerini ziyaret edip, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Cizre'de dün akşam asri mezarlığındaki törene Şırnak Vali Yardımcısı Yasin Özen, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Osman Aslan, Cizre Kaymakamı Şenol Koca, İlçe Garnizon Komutanı Ersin Aydemir, İlçe Jandarma Komutanı Hikmet Uz, Emniyet Müdürü Ercan İçli, Şırnak Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Güngör, cizre korucu başı Mehmet Atak ile birlikte katılan Cizre Eski Belediye Başkanı Kamil Atak, beraberindeki çok sayıdaki kişi ile daha sonra Nur Mahallesinde kurulan Taziye yerini ziyaret etti. Atak Coşkun ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ilettikten sonra beraberindeki kalabalıkla ile birlikte taziyeden ayrıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizre Eski Belediye Başkanı Kamil Atak, Coşkun'un Taziyesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement