Çocuk ve Gençlik Merkezi Kent Konseyi'nin Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

Çocuk ve Gençlik Merkezi Kent Konseyi'nin Konuğu Oldu

Çocuk ve Gençlik Merkezi Kent Konseyi\'nin Konuğu Oldu

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Bursa Çocuk ve Gençlik Merkezi'ndeki çocukları ağırladı.

16.01.2012 13:24

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Bursa Çocuk ve Gençlik Merkezi'ndeki çocukları ağırladı.

Bursa Kent Konseyi ofislerinde gerçekleşen ziyarette konuşan Bursa Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdür vekili Hüseyin Akti, örnek ve başarılı çalışmalarından ötürü kent konseyini tebrik etti. Bursa'da 6-14 yaş arasındaki korunmaya muhtaç risk grubunda bulunan çocuklara hizmet verdiklerini hatırlatan Akti, çocukların temel gereksinimlerini karşılamanın yanı sıra toplu yaşamanın getirdiği olumsuzluklardan etkilenmeden, onların aile ortamı içinde yetiştirilmelerini de sağladıklarını söyledi. Akti, Bursa Çocuk ve Gençlik Merkezi'ndeki çocuklar için Bursa Kent Konseyi'nin desteğini beklediklerini dile getirdi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, 4 ayrı meclis ve 33 ayrı çalışma grubuyla topluma faydalı çalışmalar yaptıklarını belirtti. Herkese ve her kesime yönelik faaliyetler yürüttüklerini anlatan Pala, yardıma muhtaç çocukların topluma kazandırılması için gerekli desteği vereceklerini ifade etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuk ve Gençlik Merkezi Kent Konseyi'nin Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement