Çomü'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çomü'den Kısa Kısa

Çomü\'den Kısa Kısa

Ali Sabancı, ÇOMÜ Kütüphanesi'ni gezdi.

06.12.2014 09:59

Bir etkinliğe katılmak için Çanakkale'ye gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kütüphanesi'ni gezdi.

Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, Sabancı'ya eşlik ederek kütüphane hakkında çeşitli bilgiler verdi.

İlköğretim Bölüm Başkanlığından seminer

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölüm Başkanlığı tarafından seminer düzenlendi.

Seminer kapsamında Dr. Veli Batdı, QSR N-VIVO 8, MetaWin ve Comprehensive Meta Analysis (CMA) bilgisayar programlarının tanıtımı ve kullanımına ilişkin uygulamalı sunum gerçekleştirdi.

Öğretim elemanlarının yoğun ilgi gösterdiği seminerde, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Çavuş Şahin, katkılarından dolayı Batdı'ya teşekkür belgesi takdim etti.

ÇOMÜ'ye bin kitap bağışı

Çanakkale Gökkuşağı Koleji, ÇOMÜ Kütüphanesi'ne bin kitap bağışladı.

Kolej Müdürü Ubeyd Karadağ, Müdür Yardımcısı İlker Karahan ve öğrencileri temsilen Elif Eylül, Mehmet Sefa, Zehra Eren'in getirdiği kitapları teslim alan Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, heyete kütüphaneyi tanıttı.

Karadağ, "Şehitler İçin Hedef 1 Milyon Kitap Kampanyası"na destek vermek için okulda çalışma başlattıklarını, öğrenciler ve velilerin katkılarıyla bin kitap topladıklarını belirterek, kampanyaya destek olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Öğrenciler ise kütüphaneden çok etkilendiklerini ve beğendiklerini ifade etti. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çomü'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement