Çydd Selçuk Kültür Evi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Çydd Selçuk Kültür Evi Açıldı

Çydd Selçuk Kültür Evi Açıldı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Selçuk Şubesi Kültür Evi, dernek yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin katılımıyla açıldı.

01.04.2013 07:52

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Selçuk Şubesi Kültür Evi, dernek yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin katılımıyla açıldı. Dernek olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirten Dernek başkanı Metin Çıtak, "Çağdaş olabilmek eğitimden geçer" dedi.

ÇYDD Selçuk Şubesi'ne ait kültür evi gerçekleşen törenle açıldı. Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen törende, derneğin Selçuk'taki faaliyetleri konusunda bilgi veren ve "Biz buyuz" sözlerinin anlamını anlatan Dernek Başkanı Metin Çıtak, her şeyden önce Dernek faaliyetlerinin yürütülebilmesi açısından daimi bir binanın olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek binasının Selçuk Belediyesi tarafından yasalara uygun, bedelsiz olarak derneğe tahsisinin yapıldığını hatırlatan Çıtak, bu çerçevede derneğe yapılan bu bağış için Selçuk Belediyesine dernek yönetim kurulu üyeleri adına teşekkürlerini iletti.

Derneğin bugüne kadar yaptığı etkinlikleri aktaran Çıtak, kültür evinin açılmasıyla birlikte daha çok beraber olmayı amaçladıklarını, bugünkü toplantının da bu amacı gösterdiğini, bundan sonraki toplantılarda da derneğin daha çok kucaklanmasını diledi. Çağdaş olabilmenin yolunun eğitimden geçtiğine vurgu yapan Çıtak, dernek olarak eğitime büyük önem verdiklerini, bu kapsamda 4 kız öğrenciye burs verdiklerini, verilen bu burslara devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca dernek bünyesinde İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde açılmayan farklı kurslar açmayı planladıklarını da hatırlatan Dernek Başkanı Metin Çıtak, tüzük gereği ilk olarak uygun olan kurslar arasında bulunan seramik ve diksiyon kursu açmayı düşündüklerini kaydetti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çydd Selçuk Kültür Evi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement