Dağalgaz Tehdidi Sonrası Gözler Kömüre Çevrildi - Son Dakika
Yerel

Dağalgaz Tehdidi Sonrası Gözler Kömüre Çevrildi

Dağalgaz Tehdidi Sonrası Gözler Kömüre Çevrildi

Malatya Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbek, son dönemlerde Rusya’nın doğalgazı kesmesi konusunun gündeme gelmesi üzerine gözlerin çevrildiği kömür satışlarında herhangi bir değişikliğin yaşanmadığı söyledi.

09.12.2015 15:37

Malatya Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbek, son dönemlerde Rusya'nın doğalgazı kesmesi konusunun gündeme gelmesi üzerine gözlerin çevrildiği kömür satışlarında herhangi bir değişikliğin yaşanmadığı söyledi.

Suriye sınırında düşürülen uçak sonrası Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin bozulması ve Rusya'nın Türkiye'ye verdiği gözdağı üzerine kentteki doğal gaz kullanıcılarını tedirgin olurken, gözler kömür satışlarına çevrilmişti. Bölgedeki kömür satışlarını değerlendiren Malatya Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbek, kömür satışlarında herhangi bir değişiklik olmadığını söyledi. Özbek, "Rusya ile Türkiye arsında bir kriz var ama şu ana kadar ülkemize yansıyan bir şey yok. Doğal gaz kullanımı normal bir şekilde devam ediyor. Kömürlerle ilgili herhangi bir artışımız olmadı, aynı seviyelerde devam ediyor. Bizleri fazla etkilemedi. Malatya'nın büyük bir bölümüne doğal gazın gelmesi esnafımızın satışlarını etkiliyor ama şu anda herhangi bir hareketlilik yok" dedi.

Özbek, vatandaşları kaliteli kömür almaları konusunda da uyardı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dağalgaz Tehdidi Sonrası Gözler Kömüre Çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement