Demirgil'den, Terziler Odası Başkanı Kılıç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Demirgil'den, Terziler Odası Başkanı Kılıç'a Ziyaret

Demirgil\'den, Terziler Odası Başkanı Kılıç\'a Ziyaret

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, Terziler Odası Başkanı Ali Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

19.02.2014 16:20

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, Terziler Odası Başkanı Ali Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kooperatif aracılığıyla Sivas esnaf ve sanatkarına kullandırılan kredilerin piyasa koşullarına göre çok avantajlı olduğunu ifade eden Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, "Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimler sonrasında yeniden güven tazeleyerek başkanlığa seçilen Ali Kılıç ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kooperatif kredilerinde yıllık bir yıllık faiz oranımız yüzde 4, bir yılı aşan kredilerde yıllık faiz oranımız yüzde 5 olarak uygulanıyor. Bu oranlar ile kredi kullandıran Türkiye'de başka bir kurum ya da kuruluş bulunmamaktadır. Esnaf ve sanatkarlarımızın menfaatlerine olan bu kredilerden esnaflarımızın yararlanmaya davet ediyorum dedi.

Terziler Odası Başkanı Ali Kılıç'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Esnaf ve sanatkarlarımızın sıkıntılarının çözümü noktasında oda ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirgil'den, Terziler Odası Başkanı Kılıç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement