Depark Alfa Binası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Depark Alfa Binası Açıldı

Depark Alfa Binası Açıldı

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Çok Amaçlı Teknopark'ının (DEPARK) ilk binası "Alfa" hizmete açıldı.

26.05.2014 18:55

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Çok Amaçlı Teknopark'ının (DEPARK) ilk binası "Alfa" hizmete açıldı.

DEÜ Tınaztepe Yerleşkesi'nde düzenlenen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün, üniversitenin kurulduğu günden bu yana temel görevi olan eğitim yapma ve bilgi üretme işlevini en iyi şekilde devam ettirdiğini söyledi.

Füzün, açılışı yapılan binayla bu eksiklikleri giderdiklerini ifade ederek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm DEÜ olarak ne yaparız da üniversite-sanayi ilişkisi kurarız, ürettiğimiz bilgiyi teknolojiyi çeviririz düşüncesi hepimizin en önemli düşüncesiydi" diye konuştu.

DEPARK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Özgören de "Umarım bütün otoyolların birleştiği şu noktada tüm Ege Bölgesi'ndeki iller içerisinde İzmir olarak başı çekerek bu inovasyon dönüşümünün gerçekleşmesini görürüz" dedi.

Açılışa, Buca Belediye Başkanı Levent Priştina, KOSGEB İzmir Güney Bölge Müdürü Mustafa Çanakçı, İzmir'deki bazı üniversitelerin rektörleri ve davetliler katıldı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Depark Alfa Binası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement