Dereli Belediye Başkanından Refik Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dereli Belediye Başkanından Refik Yılmaz'a Ziyaret

Dereli Belediye Başkanından Refik Yılmaz\'a Ziyaret

Gemlik'in kardeş şehri Giresun Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu, Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

26.11.2012 18:21

Gemlik'in kardeş şehri Giresun Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu, Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Giresunlular Derneği yönetim kurulu üyeleriyle birlikte belediye binasına gelen Dereli Belediye Başkanı Şenlikoğlunu Başkanvekili Refik Yılmaz ve Belediye Meclis üyesi Aslan Özaydın karşıladı. Gemlik Belediyesi ile her zaman işbirliği içinde olduklarını ve istişare diyaloglarının sürdüğünü ifade eden Kazım Zeki Şenlikoğlu, Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'dan araç ve ekipman yardımı talebinde bulundu. Giresun Dereli ilçesi ile kardeş şehir olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Refik Yılmaz da, Şenlikoğlu'nun talebini belediye meclisine getireceklerini söyledi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Şenlikoğlu, Yılmaz ve Gemlik heyetini yaz aylarında organize ettikleri yayla şenliklerine davet etti. 2001 yılı Eylül ayından bu yana kardeş şehir olan Gemlik ve Dereli arasındaki ikili ilişkilerin artarak devam edeceği belirtildi.

Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu, belediye ziyaretinin ardından ilçede çeşitli kurum ve kuruluşlara da ziyaretlerde bulundu.

(YS)

26.11.2012 17: 56: 05

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dereli Belediye Başkanından Refik Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement