Deskkkop Başkanı Taşlı ve Yönetimi Başkan Keleş'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Deskkkop Başkanı Taşlı ve Yönetimi Başkan Keleş'i Ziyaret Etti

Deskkkop Başkanı Taşlı ve Yönetimi Başkan Keleş\'i Ziyaret Etti

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKKOP) Başkanı Ertan Taşlı ve yönetimi ile ilçe Kooperatif başkanları Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i makamında ziyaret etti.

10.05.2014 09:43

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKKOP) Başkanı Ertan Taşlı ve yönetimi ile ilçe Kooperatif başkanları Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti.

30 Mart Seçimlerinde göreve gelen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda DESKKKOP Başkanı Ertan Taşlı ve yönetimi Başkan Keleş'e ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Ertan Taşlı, göreve gelen tüm belediye başkanlarını ziyaret edeceklerini belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Taşlı, "Bildiğimiz, tanıdığımız esnafa yakın olan birisinin tekrar göreve gelmiş olması arkadaşlarımız açısından, esnafımız açısından çok önemli. Bundan sonraki süreçte sizlerde Düzce'ye hizmet edeceksiniz. Bizde sizlere katkı sağlayacağız ve her noktada beraber çalışacağımızdan hiçbir şüpheniz olmasın. Seçilin tüm arkadaşlarımıza görevleri hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise "Esnafımızın ticaretini daha rahat yürütebilmesi açısından belediye olarak bizde elimizden geleni yapacağız. Sizlerle de her zaman beraber olacağız. Esnafımız rahat ettirilmesi demek buna bağlı olarak tüm ilçedeki herkesin bir anlamda bir şekilde ilişkide olduğu için rahat ettirmesi anlamına geliyor. Yani bugün esnafı rahat ettirirseniz evdeki ailesi rahat ettirmiş olursunuz. Esnafı rahat ettirirseniz onun mal sattığı insanı rahat ettirmiş olursunuz. Caddeyi sokağı rahat ettirmiş olursunuz. Bu anlamda üzerimize bizinde düşen bir görev olduğun da yapmaya hazırız" diye konuştu.

Taşlı ve yönetimi Düzce Belediyesi ziyaretinin ardından yeni seçilen Düzce İl Genel Meclis Başkanı Şinasi Akbulut ve yeni göreve gelen Düzce İl Genel Sekreteri Muharrem Tozan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deskkkop Başkanı Taşlı ve Yönetimi Başkan Keleş'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement