Develi Kaymakamından Gariplere İftar - Son Dakika
Yerel

Develi Kaymakamından Gariplere İftar

Develi Kaymakamından Gariplere İftar

Develi İlçe Kaymakamı ilçe merkez ve köylerde yaşayan garip, kimsesiz, muhtaç aileler ve çocuklarını iftar sofrasında bir araya getirdi.

11.08.2012 13:08

Develi İlçe Kaymakamı ilçe merkez ve köylerde yaşayan garip, kimsesiz, muhtaç aileler ve çocuklarını iftar sofrasında bir araya getirdi.

Develi ilçesindeki Elbiz parkındaki iftar yemeğinde konuşma yapan Kaymakam Enver Ünlü, "Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığı ile yardım alan, ihtiyacını kimseye bildirmeyen, kimsesiz yardıma muhtaç ailelerimiz ilçe merkezinde ve köylerimizde yaşlı insanlarımızı iftara davet ettik. Gösterişten uzak garip gureba iftar sofrasında ilçe idarecilerimiz, Belediye Başkanlarımız ve hayırseverlerimizle bir araya geldik. Davetimize iştirak eden tüm hemşerilerimize ve idarecilerimizle hayırseverlerimize Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı adına

teşekkür ediyorum" dedi.

İftara katılan davetliler organizasyondan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek yetkililere teşekkür etti.

İftar programına katılan

Develi belediye Başkanı Recep Özkan, Belde Belediye Başkanları Hamdullah Deringöl ve Ahmet Coşkun ile Garnizon Komutanı, Jandarma Komutanı, Daire Müdürleri garip ve kimsesizlerle aynı masada oturarak İlçe Müftüsü Caner Kılıç'ın ettiği dua ile oruçlarını açtı.

Program esnasında Kaymakam Enver Ünlü eşi ile birlikte bütün davetlilerin masalarını tek tek dolaşarak yaşlıların ellerini öptü kimilerine tatlı ikram etti. Davetlilerin talepleri üzerine bazı masalarda hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlçe Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Fatma Alpay, merkez ve köy demeden gelebilecek durumda olan herkesi mümkün olduğunca getirmeye çalıştıklarını belirterek organizasyonun gelecek yıllarda da devam edeceğini belirtti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi Kaymakamından Gariplere İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement