Didim Altınkum Yazarlar Festivali İlk Konuklarını Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Didim Altınkum Yazarlar Festivali İlk Konuklarını Ağırladı

Didim Altınkum Yazarlar Festivali İlk Konuklarını Ağırladı

Didim Belediyesinin katkıları ve özel firmaların sponsorluğunda bu yıl 10. su yapılan Altınkum Yazarlar Festivali başladı.

02.08.2014 14:36  Güncelleme: 14:59

Didim Belediyesinin katkıları ve özel firmaların sponsorluğunda bu yıl 10.su yapılan Altınkum Yazarlar Festivali başladı. Festivalin ilk gün konukları Prof. Dr Üstün Dökmen ile Yazar Nalan Tuntaş oldu.

Didim'de bu yıl 10.su düzenlenen ve 1-15 Ağustos 2014 tarihlerinde Altınkum Yalı Caddesinde gerçekleşecek olan Altınkum Yazarlar festivali başladı. Festivalin ilk gün konukları konukları Prof. Dr Üstün Dökmen ile Yazar Nalan Tuntaş oldu. Festivalin koordinatörü Hayri Kandemir nezdinden gerçekleşen Festivalde yazarlar kitaplarını imzaladı; okurlarıyla sohbet edip, hatıra fotoğrafları çektirdi. Festivalin ilk gününde Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da Festival standını ziyaret edip yazarlarla bir araya geldi. Başkan Atabay Prof. Dr Üstün Dökmen'e ve Yazar Nalan Tuntaş'a katılımlarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Başkan Atabay Yazarlar Festivalinin uzun yıllardır Didim'de sürdürüldüğünü belirterek "Didim sanat, edebiyat ve kültürel etkinliklerle uzun yıllar adından söz ettirecektir. Bizde belediye olarak bu tür etkinliklere destek olmaya devam edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Altınkum Yazarlar Festivali İlk Konuklarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement