Didim'de Ağrı ve Eklem Hastalıkları Ele Alındı - Son Dakika
Yerel

Didim'de Ağrı ve Eklem Hastalıkları Ele Alındı

Didim\'de Ağrı ve Eklem Hastalıkları Ele Alındı

Özel Uluslararası Söke Hastanesi ve Didim ‘1001 Sevgi Gönüllüleri’ işbirliği ile “Ağrı ve Eklem Hastalıklarında yeni tamamlayıcı Tıp Yöntemleri” konulu konferans düzenlendi.

21.03.2014 09:29

Özel Uluslararası Söke Hastanesi ve Didim '1001 Sevgi Gönüllüleri' işbirliği ile "Ağrı ve Eklem Hastalıklarında yeni tamamlayıcı Tıp Yöntemleri" konulu konferans düzenlendi.

Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür gerçekleştirilen konferansa Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nun eşi 1001 Sevgi Gönüllüleri oluşumunun öncüsü Zeynep Emiroğlu, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, Özel Uluslararası Söke Hastanesi Müdürü Cengiz Bayar ile çok sayıda Didimli katıldı.

Açılışta konuşan Hastane Müdürü Cengiz Bayar Didim'i önemsediklerini belirterek ". Hastanemizde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanlarımızca başarıyla uygulanan yeni, tamamlayıcı tedavi yöntemlerini Didim'li dostlarımıza anlatmak, bu yönde bir algı oluşturmak bizi de mutlu edecektir. Didim'de daha önce de farklı sağlık konularında konferanslar düzenledik ve olumlu geri bildirimler aldık. Bundan sonra da sağlık konusundaki birikimlerimizi değerli Didim halkıyla paylaşmaya devam edeceğiz." dedi.

Konferans ile ilgili olarak 1001 Sevgi Gönüllüleri adına değerlendirmede bulunan Zeynep Emiroğlu ise katılım sağlayan herkese teşekkür ederken, Özel Uluslararası Söke Hastanesi yönetimine ve doktorlarına ayrıca teşekkür etti.

Konferansta Özel Uluslararası Söke Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Berrin Olgun tarafından Ozon Terapi, Prolo Terapi uygulamaları hakkında bilgi verildi.

Konferansta yine aynı Hastanede Diyetisyen olarak görev yapan Miray Pazar birer sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Ağrı ve Eklem Hastalıkları Ele Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement