Dinar'daki Satranç Turnuvaları - Son Dakika
Yerel

Dinar'daki Satranç Turnuvaları

Dinar\'daki Satranç Turnuvaları

Dinar bölgesinde düzenlen satranç turnuvalarında şampiyon olarak toplamda 21 madalya alan öğrenciler, Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

05.06.2014 13:05

Dinar bölgesinde düzenlen satranç turnuvalarında şampiyon olarak toplamda 21 madalya alan öğrenciler, Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yaşar Sağlam, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Halk Eğitim Merkezi'nin sadece yetişkinlere yönelik çalışmasının olmadığını dile getirdi. Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği kurslara öğrencilerin de katılımını sağlayan ailelere teşekkür eden Sağlam, "Düzenlenen satranç turnuvaları, öğrencilerin okullarındaki ders başarılarına da çok büyük katkı sağladı. Öğrencilerimizin her alandaki başarısı bizi gururlandırıyor" dedi.

Dinar Satranç İlçe Temsilcisi Özmen Küçükuysal ise, öğrencilerin üst düzey madalyalara sahip olduğunu söyledi. Satranç oynamanın sürekli olarak insan beynini çalıştırdığını anlatan Küçükuysal, "Çocuklarımız satranç sayesinde bir kişilik kazandı. Not ortalaması ve başarı oranı yüzde 60 olan öğrencilerimiz satranç sayesinde yüzde 100'e ulaştı. İlerleyen zamanda Dinar'a spor kulübü kurarak çalışmalarımızı daha da genişletmek istiyoruz" diye konuştu. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar'daki Satranç Turnuvaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement