DSP'li Kayacan, Balçova'yı Coşturdu - Son Dakika
Yerel

DSP'li Kayacan, Balçova'yı Coşturdu

DSP\'li Kayacan, Balçova\'yı Coşturdu

DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, düzenlediği halk konserleri ile Balçovalılar'la buluşmaya devam ediyor.

24.03.2014 17:04

DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, düzenlediği halk konserleri ile Balçovalılar'la buluşmaya devam ediyor. İlk olarak Korutürk Mahallesi'nde düzenlenen rock grubu Kanca konserinin ardından İnciraltı Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşen Hüseyin Turan konseri halktan büyük ilgi gördü. Konserde konuşan Aksakal Kayacan "Büyüklerime evlat, yaşıtlarıma yoldaş olmak istiyorum. İçimde halkıma hizmet etme heyecanı var. İçimde kadınının güçlü, erkeğinin başı dik, çocuklarının mutlu olduğu yepyeni bir Balçova hayali var" diye konuştu.

30 Mart seçimlerine sayılı günler kala DSP Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, çalışmalarına hız verdi. Bir yandan ev, kahvehane ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Aksakal Kayacan bir yandan da düzenlediği konser ve etkinliklerle halkla buluşmayı sürdürüyor. Hakan Doğanay ve Kanca konserlerinin ardından İnciraltı Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen Türk Halk müziğinin sevilen sesi Hüseyin

DSP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Karakülçe'nin de katıldığı konserde konuşan Aksakal Kayacan, konseri YGS sınavına giren gençlere ve ailelerine moral olması amacıyla düzenlediklerini belirterek kadınların ikinci sınıf görüldüğü bir toplumda bir kadın aday olarak tüm Balçovalılar'dan destek istediğini söyledi. Demokrasinin olmazsa olmazının kadın olduğunu ifade eden Aksakal Kayacan şöyle konuştu:

"Öyle olmasaydı tüm dünyada adalet terazisini kadın tutar mıydı? Adaletin terazisini tutan kadın yaşadığı coğrafyada tüm yanlışların karşısında durur. Çünkü kadın sevgidir, aşktır, şiirdir. Erkeğinin yoldaşıdır. Kurtuluş Savaşı kazanılırken erkeklerin yanında bizim analarımız vardı. Cepheye silah taşıyan Türk kadını vardı. İçinden geçtiğimiz süreçte de kadınlara önemli görevler düşüyor. Ülkemizin hapsedilmek istendiği karanlığa karşı tek teminatımız kadınlardır. Ben bu anlayışımdan doğan hizmet sevdamla yola çıktım. Sizlerden Balçova'ya hizmet etmek için görev istiyorum. "

Başta İnciraltı ve Teleferik ile ilgili olmak üzere çok önemli sosyal projeleri olduğuna dikkat çeken Aksakal Kayacan "Atatürk'ün çizdiği bir kadın modeli olarak büyüklerime evlat, yaşıtlarıma yoldaş, küçüklerime teyze olmak istiyorum. Benim içimde halkıma hizmet etme heyecanı var. İçimde kadınının güçlü, erkeğinin başı dik, çocuklarının mutlu olduğu yepyeni bir Balçova hayali var. Bu sevgiyle bunun gibi çok güzel günler, geceler yaşayacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP'li Kayacan, Balçova'yı Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement