Dünya Dansları Kuşadası'nda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Dünya Dansları Kuşadası'nda Buluştu

Dünya Dansları Kuşadası\'nda Buluştu

Dünya Dans Günü kutlamaları Kuşadası'nda geleneksel hale geldi.

30.04.2014 19:38  Güncelleme: 19:46

Dünya Dans günü kutlamaları Kuşadası'nda geleneksel hale geldi. Dünya Dans Günü'nü her yıl çeşitli gösterilerle kutlayan Kuşadası Belediyesi tarafından bu yıl gerçekleştirilen "Dünya Dansları Kuşadası'nda Buluşuyor" etkinliği de ilgi gördü.

İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda gerçekleştirilen "Dünya Dansları Kuşadası'nda Buluşuyor" etkinliği kapsamında salsa, bachata, folklor, ve oryantal gösterileri yapıldı. Etkinliğe Zeki Uyanık Dans Akademi, Adnan Menderes Üniversitesi Dans Topluluğu, Ritmikada Dans, Müzik ve Gösteri Sanatları Merkezi, Kuşadası Folklor Araştırma Derneği, Elifname Dans ve Sanat Merkezi dans grupları sahneye çıkarak, geceye renk kattı.

Sunuculuğunu Zeki Uyanık'ın yaptığı ve yaklaşık 4 saat süren etkinlikte Kuşadalıların yanı sıra yerli ve yabancı turistlerde büyük ilgi gösterdi. 17 farklı ülkeden "Kuşadası Sanat Kolonisi Resim Çalıştayı" için Kuşadası'na gelen sanatçıların gece katımlıyla "Dünya Dansları Kuşadası'nda Buluşuyor" etkinliği renkli görüntülere sahne olurken sahneye çıkan grupların Latin şov gösterisinde etkinliği izlemeye gelen binlerce kişi gruplarla birlikte gecenin geç saatlerine kadar dans ederek doyasıya eğlendi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Dansları Kuşadası'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement