Dünya İkincisi Bodrumlu Sporcu Başkan Kocadon'a Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Dünya İkincisi Bodrumlu Sporcu Başkan Kocadon'a Teşekkür Etti

Dünya İkincisi Bodrumlu Sporcu Başkan Kocadon\'a Teşekkür Etti

Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanarak Türkiye ve Bodrum’u temsil eden Bilgehan Koç, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

14.06.2014 14:19

Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanarak Türkiye ve Bodrum'u temsil eden Bilgehan Koç, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

National Athletic Comitee (NAC) Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanarak Türkiye'nin ve Bodrum'un vücut geliştirme sporundaki temsilcisi olan ve aynı zamanda Bodrum Belediyesi Fitness Salonu'nda eğitmenlik yapan Bilgehan Koç, Bodrum Belediyesi Gıda A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti. Koç'un ziyareti sırasında Başkan Kocadon'un makamında bulunan Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener de, dünya ikincisi sporcuyu görünce kendisini tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mayıs sonunda İspanya'nın Valensiya şehrinde düzenlenen Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası'nda ağırsıklet (Men 3) kategorisinde Türkiye'yi temsil eden 40 yaşında ve 128 kilo ağırlığındaki milli sporcu Bilgehan Koç, "Milli sporcuyum. Bodrum Belediye Başkanım Sayın Mehmet Kocadon'un maddi ve manevi destekleri sayesinde buralara kadar gelebildim. İnşallah devamını da daha fazla çalışarak getireceğim" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Koç'a başarısından dolayı Cumhuriyet altını hediye ederek, "Bilgehan Koç, çok güzel bir başarıyla Bodrum'a döndü. Bodrum'un bayrağına bir yıldız daha taktık. Dünya ikincisi olmak kolay bir şey değil. Kendisini gerçekten çok tebrik ediyorum ve kutluyorum. Bu bizim de onurumuz, gururumuz. Spor aynı zamanda benim de bir yaşam tarzım. Bugün spora verdiğimiz değeri ve katkıları gördükçe, Bodrum'un ismini ve bayrağını uluslararası arenada dalgalandırdıkça biz de mutlu oluyoruz. Demek ki spora yapılan yatırım, halkımızı da spora yönlendiriyor. Bu başarılar oldukça, insanlar da teşvik oluyor. Çocuklarımız da spora yöneliyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum, sporcumuzu başarısından dolayı da takdir ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya İkincisi Bodrumlu Sporcu Başkan Kocadon'a Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement