Dursun Çavuş Filmi İçin Nisan'da 'Motor' Denilecek - Son Dakika
Yerel

Dursun Çavuş Filmi İçin Nisan'da 'Motor' Denilecek

Dursun Çavuş Filmi İçin Nisan\'da \'Motor\' Denilecek

Çekimleri Adıyaman'da yapılacak olan 'Dursun Çavuş' filmi için yönetmen, Nisan ayında 'motor' diyecek.

28.02.2013 11:06  Güncelleme: 11:11

Çekimleri Adıyaman'da yapılacak olan 'Dursun Çavuş' filmi için yönetmen, Nisan ayında 'motor' diyecek.

Yapımcılığını Ali Avcı'nın, yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz'un yaptığı 'Dursun Çavuş' filminin senaryosu yazılarak, muhtemel kadrosu belirlendi. Yapımcı Avcı, Yönetmen Yavuz, filmin araştırma üyesi Gazeteci Kemal Öner, Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret ederek, film hakkında bilgi verdi.

Ali Avcı, filmin projesini Vali Demirtaş'a sunarak, film çekimine Nisan ayı içerisinde başlanılacağını söyledi. Adıyaman'da bir dönem belediye başkanlığına aday olan Dursun Çavuş'un hayatının anlatıldığı filmle ilgili, görüş alışverişinde bulunuldu. Avcı, amacının Adıyaman'ın kültürel tanıtımını yapmak, kente ekonomik girdi sağlamak olduğunu belirterek, bu filmle Adıyaman'ın dünyaya tanıtılacağını ifade etti.

Vali Demirtaş ise, filme maddi ve manevi destek vermeye hazır olduklarını, projenin Adıyaman'ın tanıtımı açısından çok önemli bir proje olduğunu kaydederek, başka projeleri de beklediğini vurguladı.

Yönetmen Hüdaverdi Yavuz ve filmin araştırma üyesi Gazeteci Kemal Öner de, filmin çekileceği mekan ve yerlerde araştırma ve incelemelerde bulundu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dursun Çavuş Filmi İçin Nisan'da 'Motor' Denilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement