Düzce'de Sbs'de Derece Yapan Öğrenciler Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Sbs'de Derece Yapan Öğrenciler Belli Oldu

Düzce\'de Sbs\'de Derece Yapan Öğrenciler Belli Oldu

Ortaokul öğrencilerinin Anadolu ve Fen Liseleri'ne gitmeleri için düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı Düzce'de derece yapan öğrenciler belli oldu.

12.07.2013 14:43

Ortaokul öğrencilerinin Anadolu ve Fen Liseleri'ne gitmeleri için düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı Düzce'de derece yapan öğrenciler belli oldu. SBS birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan öğrenciler Vali Adnan Yılmaz tarafından ağırlandı.

Seviye Belirleme Sınavı'nda bu yıl birinci Uzunmustafa Ortaokulu, ikinci Fatih Ortaokulu ve üçüncü ise Özel Yunusbey Ortaokulu'ndan çıktı. Uzunmustafa Ortaokulu öğrencisi Şevval Baş 489,729 puanla il birincisi, Fatih Ortaokulu Öğrencisi Abdullah Oğuzhan Aytaç 489,453 puanla il ikincisi ve Özel Yunusbey Ortaokulu Öğrencisi Zehra Nur Yıldız ise 677,637 puanla il üçüncüsü oldu. Dereceye giren öğrenciler aileleri ile birlikte Düzce Valisi Adnan Yılmaz'I makamında ziyaret ettiler.

Vali Adnan Yılmaz, "İlimizin sizlerle ilk on arasında her sektörde yerini alacaktır. Ailelerle birlikte verdiğimiz çaba bu aziz milleti aziz devleti emanet etmek içindir. Bu devlet çok kutsal bir devlettir. Bayrağımızı yükselteceksiniz. Yarışta bizde varız dediniz. Annelerinizin babalarınızın gözlerinde ki pırıltıları, kalp çarpıntılarını duyuyoruz. Bu yolda emin adımlarla gidebilirsiniz. Allah sizi nazarlardan korusun" dedi.

Konuşmanın ardından Vali Adnan Yılmaz öğrencilere ve ailelerine çeşitli hediyeler verdiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de Sbs'de Derece Yapan Öğrenciler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement