Düzce Üniversitesi Judoda da İddialı - Son Dakika
Yerel

Düzce Üniversitesi Judoda da İddialı

Düzce Üniversitesi Judoda da İddialı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu bünyesinde gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası’nda Düzce Üniversitesi, takım halinde Türkiye üçüncülüğü başarısı elde etti.

04.05.2016 14:03

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu bünyesinde gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası'nda Düzce Üniversitesi, takım halinde Türkiye üçüncülüğü başarısı elde etti.

Zonguldak'ta gerçekleşen ve ülke çapında 41 üniversiteden 550'ye yakın sporcu katıldığı şampiyona açılış seremonisi ile başladı. Okt. Zeki Demirci yönetiminde şampiyonaya katılan Üniversitenin Spor Bilimleri Fakültesi'nden öğrencisi Semih Adıyaman, açık sıklette Türkiye Şampiyonluğuna uzanırken 100 kg kategorisinde ise Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası'nda Düzce Üniversitesi takım halinde de Türkiye üçüncüsü olarak müzesine bir kupa daha kattı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Kürşat Karacabey, öğrencilerin kazandığı sportif başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Katıldığımız bütün şampiyonalardan kupa ile dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Üniversitesi Judoda da İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement