Ecevit Mevlit ile Anılacak - Son Dakika
Yerel

Ecevit Mevlit ile Anılacak

Ecevit Mevlit ile Anılacak

Eski Başbakanlardan, eski CHP lideri, DSP'yi kuran ve uzun yıllar genel başkanlık yapan Bülent Ecevit, ölümünün 7.yılında Eskişehir'de okutulacak mevlit ile anılacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan DSP İl Başkanı Hüdaver Bekler, 8 Kasım 2013...

05.11.2013 15:11

Eski Başbakanlardan, eski CHP lideri, DSP'yi kuran ve uzun yıllar genel başkanlık yapan Bülent Ecevit, ölümünün 7. yılında Eskişehir'de okutulacak mevlit ile anılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan DSP İl Başkanı Hüdaver Bekler, 8 Kasım 2013 Cuma günü saat 10.00'da Hamamyolu Caddesi'nde parti binası önünde resim sergisi, Cuma namazı öncesi Reşadiye Camii'nde ise Mevlid-i Şerif okutulacağını, ardından halka pilav ikramında bulunacağını söyledi. Demokratik solun kuramcısı, DSP'nin kurucusu Bülent Ecevit'in ülkede ve dünyada hak ettiği yeri alabilmesi için ulusal duruş sergileyen bir lider olduğunu vurgulayan DSP İl Bakanı Bekler, "Ecevit'in dürüstlüğü, ulusalcılığı, insana verdiği değer hepimiz için önemli yol gösterici unsurdur. Ecevit öğretisi, bir insan ömrüyle sınırlı değildir. DSP içindeki her bir birey, ömrü boyunca Ecevit'i yüreğinden taşımakta ve gelecek nesillere teslim etmektedir" dedi.

Ecevit'i sevgi, saygı, şükran ve rahmetle andıklarını belirten Bekler, ilkeli, tavizsiz, dürüst, kibar, uzlaşmacı, insancıl, dik duran, cesur, dışarıdan emir almayan halk adamı olarak hiçbir zaman unutulmayacağını sözlerine ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ecevit Mevlit ile Anılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement