Elazığ'da, Yetim Çocuklardan Huzurevine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da, Yetim Çocuklardan Huzurevine Ziyaret

Elazığ\'da, Yetim Çocuklardan Huzurevine Ziyaret

Elazığ'daki yetim çocuklar, Elazığ Gazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

12.09.2014 18:41

Elazığ'daki yetim çocuklar, Elazığ Gazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

İnsanı Yardım ve Dayanışma Vakfı (İHH) Elazığ Şubesinde organize edilen etkinlikte, çocuklar huzruevindeki yaşlıların ellerini öperek karanfil hediye etti.

İHH Elazığ Şubesi Yetim Çocuklar Birimi Sorumlusu Fatih Bakır, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, huzurevinde kalan yaşlıların kendilerini yalnız hissetmemeleri için bu ziyareti organize ettiklerini söyledi.

Çeşitli sebeplerden dolayı huzurevinde kalmak zorunda olan yaşlıların kaderine terk edilmemesi gerektiğini vurgulayan Bakır, şunları kaydetti:

"Büyüklerimizin hayat tecrübesiyle gençlerimizin enerjisini bir araya getirdiğimiz zaman bütün sorunlar kendiliğinden çözülür. Böyle programlarla gençler eksik olan hayat tecrübelerini tamamlar. Ayrıca yaşlılığın nasıl bir süreç olduğunu yakından gözlemleyen kardeşlerimiz, bir gün kendilerinin de yaşlanacaklarını düşünerek hareket etmeye başlar."

Bakır, huzurevlerinin sadece belirli günlerde değil her zaman hatırlanması gerektiğini belirterek, bu bilinçle hareket edip imkan buldukça İHH olarak bu ziyaretlerini devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

Ziyarette, İHH Elazığ Şubesince yaşlılara ve yetim çocuklara pasta ve meyve suyu ikram edildi. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığ'da, Yetim Çocuklardan Huzurevine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement