Emekli Yüzbaşı AK Parti'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Yerel

Emekli Yüzbaşı AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Emekli Yüzbaşı AK Parti\'den Aday Adayı Oldu

Geçmişte Özel Harekat Birliği Komutanlığı da yapan emekli Yüzbaşı Ali İhsan Bal, İnönü Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.

24.10.2013 17:57

Geçmişte Özel Harekat Birliği Komutanlığı da yapan emekli Yüzbaşı Ali İhsan Bal, İnönü Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Bal, aday adaylığı için gerekli evrakları AK Parti İnönü İlçe Başkanı Tahsin Çelik'e iletti. Burada basın açıklaması yapan Bal, memleketi olan İnönü ilçesinde yeni projeleri hayata geçirmek arzusuyla aday adayı olduğunu söyledi. Emekli Yüzbaşı Bal, 24 yıllık meslek hayatında birçok tecrübe edindiğini anlatarak, "1965 İnönü doğumluyum, Aşağı Kuzfındık köyü nüfusuna kayıtlıyım. Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Jandarma Yüzbaşı rütbesi ile emekli oldum. 24 yıllık meslek hayatım boyunca Anadolu'nun köylerinde, kasabalarında ve ilçelerinde halkımızın arasında edindiğim tecrübelerimi memleketim İnönü'nün gelişmesine, tanınmasına, sağlıklı şehirleşmesine sarf etmek, yeni projeleri hayata geçirmek arzusu ile AK Parti hizmet anlayışını özümsemiş biri olarak İnönü Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

ALİ İHSAN BAL KİMDİR?

1965 yılında Eskişehir'in İnönü ilçesinde doğdu. Aşağı Kuzfındık köyü nüfusuna kayıtlı olup ilk ve orta öğrenimini Eskişehir'de tamamladı. 1983 yılında Jandarma Astsubay Okulu'ndan, 1995 yılında Jandarma Subay Okulu'ndan mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde okudu. 1983-2007 yılları arasında ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde Jandarma Karakol Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, Komando Bölük Komutanlığı, Özel Harekat Birlik Komutanlığı ve Askeri okulda öğretmenlik görevlerinde bulundu. 8 yıl Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nde terörle mücadele görevlerinde bulundu. 2007 yılında, 24 yıllık Silahlı Kuvvetler hizmetinden Kıdemli Yüzbaşı rütbesiyle emekli oldu ve AK Parti saflarına katıldı. AK Parti Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı'nı başarı ile takip etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Yüzbaşı AK Parti'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement