Erciyesspor, Aydın'a Misafir Oldu - Son Dakika
Yerel

Erciyesspor, Aydın'a Misafir Oldu

Erciyesspor, Aydın\'a Misafir Oldu

PTT 1.Lig takımlarından Erciyesspor teknik heyeti ve futbolcuları, Denizlispor ile yapacakları maç öncesi öğle molasını Aydın'da verdi.

01.04.2013 11:48

PTT 1. Lig takımlarından Erciyesspor teknik heyeti ve futbolcuları, Denizlispor ile yapacakları maç öncesi öğle molasını Aydın'da verdi.

Aslen Aydınlı olan Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Aydın'ın yaşamak için Türkiye'nin birçok ilinden çok daha güzel iklim ve doğa özelliklerine sahip olduğunu belirterek, "Doğduğum şehri futbolcularıma ve teknik ekipteki arkadaşlarıma gösterebilme şansı yakaladığım için çok mutluyum. Aydın'dan ayrılalı 21 sene olmasına rağmen her yaz fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum" dedi.

Başarılı teknik adam ile yakın arkadaş olan Aymendo ortaklarından Abdürrahim Tikbaş, Özköylü ile gurur duyduklarını başarılarını yakından takip ettiklerini söyledi. Özköylü, takımı önümüzdeki sezon mutlaka Süper Ligde görmek istediklerini belirtti.

Aydınspor1923'ün transfer döneminde de kendisinden destek aldıklarını belirten Tikbaş, camia olarak kendi değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğini ancak hep beraber olunursa bir şeylerin başarılabileceğini kaydetti.

Yemekte bulunan Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan ise, "Özköylü ve Okan Yalçın ile 4-5 sene Aydınspor alt yapısında oynadık. Ayrıca Osman benim klüp başkanlığını yaptığım Yıldızspor'da yetişmiştir bu benim benim için ayrıca gurur kaynağıdır. Denizli deplasmanı öncesi kendilerini karşıladık, birlikte yemek yedik, başarılar dileyerek uğurladık" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciyesspor, Aydın'a Misafir Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement