
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Murat Sesli, 10â€"16 Mayıs Sakatlar Haftası nedeniyle Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.
Dernek ziyaretinde engelli vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Başkan Sesli, daha sonra ek bina inşaatını da gezdi.
Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, Başkan Sesli'ye ziyaretten dolayı teşekkür ederken "Belediyemizin ek binasının yapımına katkısı çok büyük. Başkanımızın bize karşı yaklaşımını çok iyi biliyoruz. Kendisine derneğimize yaptığı katkılardan dolayı şükranlarımızı sunuyorum" dedi.
Başkan Sesli ise, tüm engellilerin haftasını kutladığını belirterek, "Toplumu oluşturan tüm bireyler eşit hak ve özgürlüklere sahiptir. Engelli yurttaşların sorunlarına çözüm üretilmesi, onlara yönelik hizmetlerin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusunda, tüm bireylere ve sivil toplum örgütlerine de görevler düşmektedir. Özürlülere sadece manevi alanda değil toplum yaşamının her alanında ilgi gösterilmesi sosyal devlet ve çağdaş toplum olmanın da bir gereğidir. Belediye olarak engelli kardeşlerimize desteğimiz artarak devam edecek" dedi.
(BA-OS-Y) 16.05.2008 15:52 TSİ
Son Dakika › Yerel › Ereğli Belediye Başkanı Fiziksel Engelliler Derneğini Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.