Erenler Güneş İlköğretim'den Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Erenler Güneş İlköğretim'den Öztürk'e Ziyaret

Erenler Güneş İlköğretim\'den Öztürk\'e Ziyaret

Özel Erenler Güneş İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri, “İnsanlar ve Yönetim” konulu dersleri için Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü ziyaret etti.

17.04.2015 11:15

Özel Erenler Güneş İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri, "İnsanlar ve Yönetim" konulu dersleri için Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü ziyaret etti.

Sınıf Öğretmenleri Erdem Kurt, Hüseyin Hilmi Akbaş ve Özkan Işık ile birlikte Erenler Belediyesini ziyaret eden minikler "İnsanlar ve Yönetim Ünitesi" konulu sosyal bilimler dersi çerçevesinde Belediye çalışmaları ve görevleri hakkında Başkan Öztürk'ten bilgiler aldı. Başkan Öztürk ile sohbet eden miniklere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Meclis Toplantı salonunda 60 kişilik öğrenci grubu misafirlerini ağırlayan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, öğrencilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "İlçemiz sınırları içerisinde yer alan Özel Erenler Güneş Okulları gibi İlimizin ve İlçemizin güzide bir eğitim kurumunda okuyor olmaktan dolayı çok şanslı olduğunuzu belirtmek istiyorum" dedi. Daha sonra öğrencilerle yaptığı söyleşide öncelikle kendini tanıtan, belediye çalışmaları, meclis çalışmaları ve projeleri hakkında öğrencilere bilgiler veren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk; "Ankara Hacettepe Üniversitesini birincilikte bitirmiş biri olarak sizinde geleceğe dair koyacağınız hedeflerde hep zirveyi hedeflemenizi arzu ediyorum. İstediklerinizi elde edebilmeniz için çok çalışmanız ve çok okumanız gerekir. Bu günün küçükleri yarının büyükleri olarak bu mevkilerin sahibi sizler olacaksınız. Ülkemizi ve şehirlerimizi sizler yöneteceksiniz" dedi.

Program sonunda ise Erenler'e verilen güzel hizmetlerden dolayı öğrenciler adına Sınıf Öğretmenleri tarafından Başkan Öztürk'e çiçek takdim edildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erenler Güneş İlköğretim'den Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement