Erkekler Voleybol 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Erkekler Voleybol 3. Lig

Erkekler Voleybol 3. Lig

Erkekler Voleybol 3.Ligi'nde mücadele eden Silvan Gençlikspor, kendi sahsında Genç Kafkas ile oynadığı maçı 3-2 kaybetti.

19.11.2012 17:26

Erkekler Voleybol 3. Ligi'nde mücadele eden Silvan Gençlikspor, kendi sahsında Genç Kafkas ile oynadığı maçı 3-2 kaybetti.

Silvan Kapalı Spor Salonu'nda kendi seyircisi önüne maça hızlı başlayan Silvan Gençlikspor, ilk seti 25-21 skorla aldı. İkinci sette maç 29 sayıya kadar uzadı. Konuk ekip, bu seti 27-29 alarak eşitliği sağladı. Etkili bir oyun sergileyen Genç Kafkas ekibi, üçüncü seti 18-25 alarak 2-1 öne geçerken, Silvan Gençlikspor taraftarlarının desteğiyle dördüncü seti 25-17 kazanarak eşitliği sağladı. Final setini 7-15'lik sayıya kaybeden Silvan Gençlikspor, 1 puana razı oldu.

Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Silvan Gençlikspor Kulübü Kaptanı İhsan Yılmaz, iyi bir maç çıkardıklarına değinerek, "Maça çıkan 3 sporcumuz akşam yedikleri yemekten dolayı zehirlenince serumla maça çıkmak zorunda kaldılar. Yine de azimli ve istekli oyunlarından dolayı tüm sporcularımı kutluyorum. Maçın 4. setinde sakatlanan yeni transferimiz Talha'nın yerine giren alt yapıda yetişen genç oyuncumuz 17 yaşındaki Yunus'un kurtardığı iki sayı, durumu eşitlememize sebep oldu. Kendisini azminden dolayı kutluyorum. Alt yapıya daha önem vererek gençlerimizi profesyonel liglerde en iyi yere getireceğiz. Gelecek hafta deplasmanda karşılaşacağımız namağlup Tuncelispor'u yenerek sonucu taraftarımıza hediye etmek istiyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erkekler Voleybol 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement