Erü'ye Hilal Biçimli Misafirhane - Son Dakika
Yerel

Erü'ye Hilal Biçimli Misafirhane

Erü\'ye Hilal Biçimli Misafirhane

Hayırsever Ahmet Ulucan, Erciyes Üniversitesi'ne misafirhane yaptıracak.

28.03.2012 16:56

Hayırsever Ahmet Ulucan, Erciyes Üniversitesi'ne misafirhane yaptıracak. Yabancı akademisyenlerin kalacağı misafirhane hilal biçiminde olacak ve Kızılay Ofisi'ni içinde barındıracak.

Hayırsever Ahmet Ulucan'ın Erciyes Üniversitesi'ne yaptıracağı Kızılay Misafirhanesi'nin protokol imzası ERÜ Rektörlük Binası Senato Salonu'nda imzalandı. İmzaya Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, hayırsever Ahmet Ulucan, Kızılay Kayseri Şubesi Başkanı Ayhan Uzandaç, hayırsever Ahmet Karacan ev çok sayıda akademisyen katıldı.

Protokol imzasından önce konuşma yapan Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Kayseri'de ve Erciyes Üniversitesi'nde hayırseverlerin çok sayıda bina yaptırdığını, bu tür hizmetlerin Kayseri'nin gelişimi açısından önemli olduğunu söyledi.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur ise hayırsever Ahmet Ulucan'a teşekkür ederek, bina hakkında bilgi verdi. ERÜ'nün son yıllarda yerel bir üniversite görünümünden sıyrılıp evrensel boyutta hizmet veren bir üniversite haline geldiğini ifade eden Keleştemur, yapılacak olan Kızılay Misafirhanesi'nin yurt dışından gelen akademisyen kadrosunun kalacak yer sıkıntısını ortadan kaldıracağını belirtti. Keleştemur, hilal şeklinde yapılacak olan misafirhanenin içerisinde bir de Kızılay Ofisi'nin bulunacağını, Kayseri'nin ihtiyacı olan bir hizmete de bu şekilde cevap verileceğini dile getirdi.

Hayırsever Ahmet Ulucan da kendilerine bu imkanı sunan Erciyes Üniversitesi ile aracılık yapan Kızılay Kayseri Şubesi Başkanı Ayhan Uzandaç'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol imzası gerçekleştirildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erü'ye Hilal Biçimli Misafirhane - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement