Erzincan da 15 Temmuz Milli İrade Ruhu Yaşatılıyor - Son Dakika
Yerel

Erzincan da 15 Temmuz Milli İrade Ruhu Yaşatılıyor

Erzincan da 15 Temmuz Milli İrade Ruhu Yaşatılıyor

Erzincan da “15 Temmuz Milli İrade Destanı Fotoğraf Sergisi” açıldı.

05.10.2016 09:10

Erzincan da "15 Temmuz Milli İrade Destanı Fotoğraf Sergisi" açıldı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Erzincan Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz darbe gecesi çekilen 50 adet fotoğraf sergilendi.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Mutlu ve il protokolünün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen sergi vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılık gördü.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş sergiye ilişkin yaptığı açıklamada; "Darbeye karşı direnişin fotoğraf olarak sunulacağı sergiyi Kredi ve Yurtlar Kurumumuz organize ediyor. Merkezde ve tüm ilçelerimizde, kredi yurtların faaliyet gösterdiği binalarda bu sergi yapıldıktan sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü binasında da sergilenecek. Bundan sonraki yıllarda 15 Temmuz da olmak üzere bu sergi devam edecek. 15 Temmuz demokrasi nöbetlerinin yapıldığı meydanda bu sergiyi açıyor olmak, bizler için ayrı bir anlam ifade ediyor. Milletimizin bundan sonraki nesillere demokrasisine, iradesine, devletine ve kendi seçtiği hükümetine sahip çıkma adına verdiği çok önemli mesajları barındıran bu sergi ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun."dedi.

Cumhuriyet Meydanında bugün saat 17.00'a kadar sergilenecek olan fotoğraflar daha sonra 3 gün boyunca Erzincanpark AVM'de vatandaşların ziyaretine açık olacağı öğrenildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan da 15 Temmuz Milli İrade Ruhu Yaşatılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement