Eskişehir'de 1 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de 1 Mayıs Kutlamaları

Eskişehir\'de 1 Mayıs Kutlamaları

DİSK, KESK, TMMOB VE TTB, demokratik kitle örgütleri, emekten yana siyasi partilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı Eskişehir Sıhhiye Meydanı’nda kutlayacağı, etkinlikte ayrıca ünlü müzik grubu Moğollar’ın bir konser vereceği belirtildi.

30.04.2015 17:36

DİSK, KESK, TMMOB VE TTB, demokratik kitle örgütleri, emekten yana siyasi partilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı Eskişehir Sıhhiye Meydanı'nda kutlayacağı, etkinlikte ayrıca ünlü müzik grubu Moğollar'ın bir konser vereceği belirtildi.

Eskişehir 1 Mayıs Tertip Komitesi'nin hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan DİSK Bölge Temsilcisi Bayram Kavak, "Bizler, işçiler kamu çalışanları, işsizler, mühendisler, kadınlar, emekliler köylüler, emeğiyle yaşayanlarız. Bizim bir hayalimiz var. İnsanca özgürce ve kardeşçe yaşayacağımız bir ülke isteriz. Bu ülke yıllardır bir şirket gibi yönetildi. Sermaye büyüyor bir avuç mutlu azınlığın serveti büyüyor iş yerlerinde kanımız dökülüyor, ekmeğimiz küçülüyor onların hayali gerçekleştikçe biz on milyonlarca işçi emekçi kaybediyoruz" dedi.

Kavak, 1 Mayıs Cuma günü saat 13.30'da Sakarya Caddesi DİSK önünde toplanıp Sıhhiye Meydanı'na yürüyeceklerini belirterek meydanda Moğollar Müzik Gurubu eşliğinde kutlamaların devam edeceğini sözlerine ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 1 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement