Eskişehir'de "Dünya Öykü Günü" Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de "Dünya Öykü Günü" Düzenlenecek

Eskişehir\'de "Dünya Öykü Günü" Düzenlenecek

Eskişehir’de, Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği ve Tepebaşı Belediyesi tarafından “Dünya Öykü Günü” etkinliği düzenlenecek.

14.02.2014 13:34

Eskişehir'de, Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği ve Tepebaşı Belediyesi tarafından "Dünya Öykü Günü" etkinliği düzenlenecek.

Konuyla alakalı belediyeden yapılan açıklamada, Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür ve Sanat Merkezi'nde 15 Şubat Cumartesi günü saat 13: 00'te gerçekleştirilecek etkinliğe, yazar- şair Mehmet Zaman Saçlıoğlu'nun konuk olarak katılacağı belirtildi.

Açıklamada, "Yazar Necati Tosuner'in kaleme aldığı 2014 yılı Dünya Öykü Günü Bildirisi'nin okunmasından sonra, yazar-şair Mehmet Zaman Saçlıoğlu ile bir söyleşi gerçekleştirilecek. Tiyatro oyuncusu Gökhan Soylu ve Burcu Ergenekon, öykücü Füruzan'ın bir öyküsünü seslendirecek. Yazar-şair Nilüfer Altunkaya, Füruzan'ın Kadınları konulu bir sunum yaptıktan sonra Özgenur Altaş ve Arman Artuç bir müzik dinletisi sunacak. 'Öykünün farklı renkleri', bölümünde yazar-şair Erol Büyükmeriç 'Çocuk öyküleri', yazar Erhan Coşan 'Bilimkurgu öyküleri', yazar Tayfun Ak 'Şiirsel öykü', yazar Mustafa Duygun da 'Kısa öyküde bir yorum' başlıklı sunumlar yapacak" denildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 'Dünya Öykü Günü' Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement