'Eskişehir'i Görsem' Kitabı İmbikten Damlıyor - Son Dakika
Yerel

'Eskişehir'i Görsem' Kitabı İmbikten Damlıyor

\'Eskişehir\'i Görsem\' Kitabı İmbikten Damlıyor

Araştırmacı-Yazar Ergün Veren'in kaleme aldığı ve görme engelliler için de "Sesli Kitap" olarak hazırlanıp Görsem Görme Engelliler Dayanışma Derneği Genel Merkezi'nce yayımlanan "Eskişehir'i görsem-Eskişehir Üzerine Folklorik İnceleme ve"...

04.11.2013 13:58

Araştırmacı-Yazar Ergün Veren'in kaleme aldığı ve görme engelliler için de "Sesli Kitap" olarak hazırlanıp Görsem Görme Engelliler Dayanışma Derneği Genel Merkezi'nce yayımlanan " Eskişehir'i görsem-Eskişehir Üzerine Folklorik İnceleme ve Araştırmalar" adlı kitap, radyo programını dinleyen görme engellilere armağan ediliyor.

İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) Genel Başkanı eğitimci, şair ve yazar Mehmet Nuri Parmaksız tarafından hazırlanıp her hafta Salı akşamı 20: 00-22: 00 saatleri arasında Türkiye Polis Radyosu'nda yayınlanan "İmbikten Damlalar" programını telefondan ara-yan görme engellilerden her hafta üç kişi Eskişehir'i Görsem kitabına sahip oluyor.

Armağan projesi için Ankara'da İlesam Genel Merkezi'nde kitapların teslim töreninde konuşan yazar Ergün Veren, "Görme engelliler yararına yaptığımız bu sesli kitap çalışmasına destek veren ve radyo programında her hafta üç göremeyen kardeşimize Eskişehir'i Görsem'i armağan edecek olan Sayın Mehmet Nuri Parmaksız'a şahsım ve onursal üyesi olduğum Eskişehir Görsem Görme Engelliler Dayanışma Derneği adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Kitapları teslim alan Mehmet Nuri Parmaksız ise Ergün Bey'in Eskişehir'i Görsem adlı kitabını yazılı ve sesli olarak birlikte hazırlaması güzel ve farklı bir çalışmadır. Radyo programlarından biliyorum; göremeyenler daha fazla radyo dinliyorlar. Bu şekilde kitap armağan ederek onlara hizmet edeceğiz. Hayırlısı olsun" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Eskişehir'i Görsem' Kitabı İmbikten Damlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement