Esogü Diş Hekimliği Fakültesi Fantom ve Preklinik Laboratuvarları Hizmete Sokuldu - Son Dakika
Yerel

Esogü Diş Hekimliği Fakültesi Fantom ve Preklinik Laboratuvarları Hizmete Sokuldu

Esogü Diş Hekimliği Fakültesi Fantom ve Preklinik Laboratuvarları Hizmete Sokuldu

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nde Fantom ve Preklinik laboratuvarları hizmete sokuldu.

08.04.2014 15:28

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi'nde Fantom ve Preklinik laboratuvarları hizmete sokuldu.

Eğitim-öğretim imkanları ile ağız ve diş sağlığı hizmetleri bakımından hızla gelişen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, son dönemde yaptığı atılımlara yenilerini ekledi. Diş Hekimliği eğitiminin birinci basamağının yürütüleceği Fantom (Ağız Simülasyon Eğitimi) ve Preklinik laboratuvarlarının hizmete girmesinin, ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nin eğitim kalitesini yükseltmesi açısından önem taşıdığı belirtildi.

Laboratuvarların açılışında konuşan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Ay, üniversite yönetimine fakültelerindeki imkanların geliştirilmesine sağladığı katkılar için teşekkür etti.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ise, Eskişehir'e üçüncü basamak sağlık hizmeti sunacak böyle bir tesisi kente kazandırmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü Diş Hekimliği Fakültesi Fantom ve Preklinik Laboratuvarları Hizmete Sokuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement