ESYÖNDER'den Emniyet Müdürü Şahin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

ESYÖNDER'den Emniyet Müdürü Şahin'e Ziyaret

ESYÖNDER\'den Emniyet Müdürü Şahin\'e Ziyaret

Eskişehir Yöneticiler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, yeni atanan İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

11.09.2013 13:09  Güncelleme: 15:27

Eskişehir Yöneticiler Derneği (ESYÖNDER) Yönetim Kurulu üyeleri ile çeşitli il yöneticileri, yeni atanan İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Eskişehir'in huzurlu bir şehir yapısına sahip olduğunu belirtti. Şehrin huzur ve asayişinin devamı için il yöneticileri ile işbirliği içerisinde olmanın önemli olduğunu dile getiren Müdür Şahin; "Polisimizin temel görevi halkın huzur ve güvenini sağlamak için çalışmaktır. Bu sebeple, polisimizin halkla daha fazla bütünleşip kaynaşmasının faydalı olacağını düşünüyoruz. Polis, her türlü sosyal ve kültürel etkinlikte halkla birlikte olup, onlarla sıcak bir diyalog sağlamalıdır. Bu başarıldığı ölçüde hem sorunların çözümü kolaylaşır, hem de halkın polise olan güveni artar" diye konuştu.

Esyönder Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Çankaya da yaptığı konuşmada, emniyetle il yöneticileri arasında kurulacak diyalogun önemli olduğunu kaydetti. Çankaya "Güvenlik güçlerimiz zor şartlarda görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. Bizler onlara yardımcı olarak huzurun devamını sağlamalıyız. Polisimizin de halkımızın da sağduyulu hareket etmesinde fayda var" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ESYÖNDER'den Emniyet Müdürü Şahin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement