Fark Edilmeyen Çocukları Topluyorlar - Son Dakika
Yerel

Fark Edilmeyen Çocukları Topluyorlar

Fark Edilmeyen Çocukları Topluyorlar

Aydın’da altyapı konusunda başarılı olan kulüplerden İbrahim Gülümser Genç Efespor(İGGE), sokakta ve okullarda futbol yeteneği fark edilmeyen futbolcuları bünyesine katıyor.

05.06.2014 09:59

Aydın'da altyapı konusunda başarılı olan kulüplerden İbrahim Gülümser Genç Efespor(İGGE), sokakta ve okullarda futbol yeteneği fark edilmeyen futbolcuları bünyesine katıyor.

Dr. İbrahim Gülümser'in başkanlığını yaptığı kulüpte antrenörler karşılık beklemeden gönüllü olarak hizmet ediyor. Son olarak U 13 kategorisinde grubunda şampiyon olan İbrahim Gülümser Genç Efespor'un antrenörlerinden Recep Özçelik, " Uğur Demir ve Mert Bayar hocalarımızda eğitime gönüllü katkıda bulunuyorlar.Gönüllü antrenörlük yapacak herkese kapımız açık.İ.G.G.E. kulübünün amaçlarından en önemlisi okullarda veya sokaklarda fark edilmeyen, yetenekli oyuncuları tespit edip bir kulüp çatısı altında toplayıp, onlara eğitim vermek.Yetenekli ve ahlaklı oyuncuları bulmak için Başkanımız Dr. İbrahim Gülümser'in futbol ve hekimlik bilgisinden yararlanıyoruz. Bu sayede bizlere fazla iş düşmüyor"dedi.

RAKİBİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Gülümser'in Aydın'a kazandırdığı futbolcuları ve başarıları göz önüne alındığında 'yetenek avcısı' olarak nitelendirilebileceğine dikkat çeken Özçelik şunları söyledi: "Saha sonuçlarını yemeğin tuzu olarak nitelendiriyoruz. Doğru oyuncuları bulup yetiştirip, Aydın futboluna kazandırmayı hedefliyoruz. Köprülüspor ile oynadığımız U-13 müsabakasının son yıllarda oynanan en zevkli ve en heyecanlı maçlar arasında yerini alacağını düşünüyorum. Köprülüspor'da kazanmaya çok yaklaşmıştı ama olmadı. Rakibimizi de oynadığı pozitif futbol için tebrik ediyorum. Bu müsabaka İ.G.G.E lehine sonuçlanmış olsa da bana göre bu müsabakanın kaybedeni yok"

EĞİTİM VERİYORUZ

Kendisi ve antrenörlerden Mehmet Teke'nin bir yıl boyunca bütün konsantrasyonunu İncirliova Belediyespor'a harcadığını anlatırken şöyle konuştu: "Allah'a şükürler olsun lig sonunda amacımıza ulaştık.Her insanın boş zamanını değerlendirmek için gittikleri,oyun alanları,alış-veriş merkezleri vs gibi hobileri vardır.Bizde boş zamanlarımızı sevdiğimiz iş olan çocuklara eğitim vermekle geçiriyoruz"

EN BÜYÜKM KOZUMUZ ÇALIŞMAK

İ.G.G.E'nin U 13 takımı antrenörü Mehmet Teke ise, Köprülüspor karşılaşmasını değerlendirdi. Bir hafta boyunca oyuncularıyla konuştuğunu belirten Teke şöyle konuştu:

Özellikle kazanmanın birinci önceliğimiz olmadığı üzerinde durdum,oyuncularımın da iyi niyeti,çalışma azmi üst düzeyde olunca ortaya çok zevkli,çekişmeli ve izleyenlerin zevk aldığı bir müsabaka oldu. Bu müsabakanın bence kaybedeni yok. Hem biz, hem Köprülüspor, hem de Aydın futbolu kazandı.Köprülüspor'u da oynadığı güzel futbol için tebrik ediyorum . Bizim en büyük kozumuz çalışmak . Galibiyetler veya mağlubiyetler çalışmamıza engel olamaz. Çünkü amacımız Aydın'a futbolcu kazandırmak" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fark Edilmeyen Çocukları Topluyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement