Fethiye'de Korsan Taşımacılık Yapanlara Ceza Yağdı - Son Dakika
Yerel

Fethiye'de Korsan Taşımacılık Yapanlara Ceza Yağdı

Fethiye\'de Korsan Taşımacılık Yapanlara Ceza Yağdı

Korsan taşımacılığın önüne geçmek için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İzmir 3.Bölge Müdürlüğü Ekipleri ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri işbirliği ile denetimler gerçekleştirildi.

06.07.2013 09:33

Korsan taşımacılığın önüne geçmek için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İzmir 3. Bölge Müdürlüğü Ekipleri ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri işbirliği ile denetimler gerçekleştirildi.

Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte özellikle turizm bölgelerinin en büyük sorunlarından birisi haline gelen korsan taşımacılığın önüne geçmek için Ulaştırma Bakanlığı ilgilileri denetimlerini sıklaştırdılar. Gerçekleştirilen denetimlerde ticari amaçlı faaliyet gösteren araçlar ile yolcu taşımacılığı yapan araçlar üzerinde yapılan denetimde eksik evrakı olanlara cezai işlem tatbik edildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İzmir 3. Bölge Müdürlüğü Ekipleri ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, korsan taşımacılık ile ilgili olarak Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde yaptıkları, denetimler sırasında ticari faaliyet gösteren araçların belgelerinin tam olup olmadığının kontrolünü yaptılar. Belgeleri olmayan ya da eksik olanlarla ilgili kanun maddesine göre değişik miktarlarda ceza uygulandı. Yapılan denetimlerde K belgeleri ve D belgelerinin yanı sıra psikoteknik belgesi ve yetki belgelerinin kontrolleri yapıldı.

Yetki belgesiz taşımacılık yapanlara 2 Bin 615 TL para cezası uygulanırken SRC ve Psikoteknik Belgesi olmayanlara da bin TL para cezayı tatbik edildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İzmir 3. Bölge Müdürlüğü Ekipleri korsan taşımacılığına geçit vermemek için Fethiye'de yapılan bu denetimlerin belirli aralıklar ile değişik noktalarda sık, sık yapılacağını belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye'de Korsan Taşımacılık Yapanlara Ceza Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement