Filede Salihli Belediyespor, A Grubu Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Filede Salihli Belediyespor, A Grubu Şampiyonu Oldu

Filede Salihli Belediyespor, A Grubu Şampiyonu Oldu

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol takımı 2.Lig A Grubu'nu şampiyon olarak tamamladı.

20.03.2013 18:12

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol takımı 2. Lig A Grubu'nu şampiyon olarak tamamladı. Son maçında Yaşam Pınarım Karşıyaka'yı 3-1 mağlup eden Salihli Belediyespor, 53 puanla grubu lider bitirdi.

İlk seti 25-22, ikinci seti 25-16 kazanan Salihli Belediyespor, üçüncü seti 15-25 kaybetti. Son seti 25-22 kazanan Salihli Belediyespor maçtan 3-1 galip ayrılarak ligi şampiyon olarak tamamladı.

Maç sonunda açıklama yapan Gül İlter, "Lige lider başladık. Sadece bir hafta ikinciliğe düştük. Onun haricinde her hafta liderdik ve ligi lider olarak tamamladık.

Şu anda ilk hedefimize ulaştık. Bundan sonra ikinci aşama olan yarı finaller var. Yarı finallerde bizi stresi yüksek maçlar bekliyor. Yarı finalde üç maç yapacağız. İnşallah ondan da alnımızın akıyla çıkacağız. Birinci lige çıkarak Salihli'de bir ilki yaşatmak istiyoruz. Salihli'de voleybol çok seviliyor. Spor çok destekleniyor. Takımımızı birinci lige çıkartmak adına var gücümüzle çalışacağız. Takımıma sonsuz güveniyorum. Grubumuz çok güçlüydü bu grubu lider tamamlayarak zoru başardık. Bizlere destek olan başta Belediye Başkanımız Mustafa Uğur Okay'a, yönetim kurulumuza, tüm çalışanlara, bizleri maç boyunca destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyonluğumuzu bugün doğum günü olan eşim Öner İlter'e armağan ediyorum" dedi.

Öte yandan maç sonunda Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile taraftarlar uzun süre şampiyonluk şarkıları söyledi.

(ES-

20.03.2013 17: 50: 25

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Filede Salihli Belediyespor, A Grubu Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement